Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Beskid Śląski

Domyślnie Downhill Contest 2010-Wisła,Stożek

25 kwietnia w Wiśle na Stożku odbyły się pierwsze zawody z cyklu Diverse Downhill Contest,zarazem pierwsza edycja Pucharu Polski.
    Duża część zdjęć niestety bez doświetlenia,ze względu na uszkodzenie statywu pod lampke.Z tego powodu było dużo roboty z obróbką i chyba czasem średnio to wyszło,tak teraz to widzę.
    Na podpisy nie zwracać uwagi,zdjęcia obrabiane na bloga,przy okazji wrzucam tutaj by się czegoś dowiedzieć.
    Dzięki

Dla zainteresowanych,mogę coś jeszcze z panoramowaniem wrzucić.
    De siedem set.

Domyślnie

Bardzo ciekawa relacja z zawodów Ci wyszła. Kadry fajne widać, że coś się dzieje. Jak dla mnie na +. Jakość i obróbka mogła by być trochę lepsza ale pewnie się czepiam.

Domyślnie

Kadry, ujęcia, dynamika - czasem świetna. Ale nie kumam co z tą obróbką... Jakiś taki pseudo HDR zdesaturowany... Efekt - strasznie się*to wszystko spłaszczyło... Obróbka - na NIE... Ale to bardzo subiektywna opinia...
    Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
    dalej podpis był nieregulaminowy

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Beskid Śląski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boleczek Zobacz posta
    Kadry, ujęcia, dynamika - czasem świetna. Ale nie kumam co z tą obróbką... Jakiś taki pseudo HDR zdesaturowany... Efekt - strasznie się*to wszystko spłaszczyło... Obróbka - na NIE... Ale to bardzo subiektywna opinia...
    żadne zdesaturowane HDRy, zdjęcia robiłem w NEF-ach,ostatnio tylko tak robie, różnica co do JPEG jest duża każdy wie,później wywołanie w Raw Therapee,starałem się z głową,żeby nie przedobrzyć,podbijałem jeszcze później kolory i kontrast,a i tak jakoś tak średnio wyszło jak pisałem w poprzednim poście,ale jestem amatorem i dużo próbuje

dzięki,pozdr.
    De siedem set.

Uprawnienia umieszczania postów