Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: 1 majowe

Domyślnie

Śliczny ten perkoz
    pozdrawiam
    Mariusz
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Ładne oba, ale perkoz ładniejszy - przyjemniejszy w odbiorze (kadr i kolorki).
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Oszczędny w słowach Awatar pestkos
    Miasto
    prawie Oświęcim

Domyślnie

Za perkoza należy sie piwko .
    NIKON

Domyślnie

piękny perkoz dwuczuby!
    Zawsze mnie zastanawia jak widzę taką fotę, jak uzyskać taką "niską" perspektywę. Czy to obiektyw jest tak nisko nad wodą czy to kwestia dużej odległości?
    D7000

Domyślnie

Perkoz..! Świetnie wyszedł.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez edmund Zobacz posta
    piękny perkoz dwuczuby!
    Zawsze mnie zastanawia jak widzę taką fotę, jak uzyskać taką "niską" perspektywę. Czy to obiektyw jest tak nisko nad wodą czy to kwestia dużej odległości?
    Odległość to akurat zawsze jest mała . Długa musi być ogniskowa a obiektyw nisko nad poziomem wody. Jest kilka sposobów żeby zejść nisko - statyw rozłożony na płasko z wyjętą kolumną, położony na ziemi worek grochu na którym opiera się obiektyw, skimmer lub ground pod, czyli statyw naziemny, który można bez trudu przesuwać po ziemi. Jeżeli lubisz sobie popływać to najlepszym rozwiązaniem jest nawodna czatownia.
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sekta Zobacz posta
    Odległość to akurat zawsze jest mała
    Mógłbyś podać przybliżoną odległość np. dla Twojego perkoza dwuczubego np. z tego wątku ?
    D7000

Domyślnie

No i perkoz wygrał
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez edmund Zobacz posta
    Mógłbyś podać przybliżoną odległość np. dla Twojego perkoza dwuczubego np. z tego wątku ?
    Przy 500 mm - 4 do 7 metrów w zależności od kadru (i nie liczę tu tych szerokich). Z "gołej" 300-tki trzeba by było być jeszcze bliżej.
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów