Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: komunijnie

Domyślnie komunijnie

Jedno z sesji komunijnej, brat z siostrą

ps. Tak, wiem, że miejscami jest rgb 255,255,255

Domyślnie

Ogólnie to nawet fajnie, ale zauważyłem, że miejscami jest rgb 255,255,255

Yhyhyhy

A zupełnie serio to bardzo przyjemne zdjęcie, bez napięć i sztucznego nadęcia, pokaż więcej
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

No ppodoba sie i to bardzo, ale rowniez poprosze o wiecej.
    Za tydzien mam komunie w rodzinie, wiec i pstrykal bede obowiazkowo, to moze jakies inspiracje załapie, i naucze sie rowniez. Dawaj kolejne
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

Dobry moment, można by dać jako przykład materializmu komunijnego
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietrobas Zobacz posta
    Dobry moment, można by dać jako przykład materializmu komunijnego
    25 lat temu było tak samo, tyle, że wtedy dostawaliśmy zegarki z siedmioma melodyjkami, a dziś dostają... quady.
    Wśród zdjęć są też inne jak np. komunista siedzi pod drzewkiem z książeczką do nabożeństwa... Wierzysz, że będzie sobie pod drzewkiem przesiadywał i ją rzeczywiście czytał ?
    A jak już się czepiłeś to .. akurat na tym zdjęciu zamysł był taki, by koło chłopca usiadła jego siostra. I tyle.
    A że dziecko w tym wieku ciężko zmusić by przyjęło konkretną pozę to chłopiec musiał bawić się komórką by ją na chwilę zainteresować... Owszem, skojarzenie jest takie, że to komórka która dostał pewnie na komunię i dobrze, bo prezenty to też nieodzowna część każdej komunii św., czy nam się to podoba czy nie. Świata nie zmienimy.

Cytat Zamieszczone przez johny72m Zobacz posta
    No ppodoba sie i to bardzo, ale rowniez poprosze o wiecej.
    Za tydzien mam komunie w rodzinie, wiec i pstrykal bede obowiazkowo, to moze jakies inspiracje załapie, i naucze sie rowniez. Dawaj kolejne
    Nie za bardzo mam zezwolenie na pokazywanie tych zdjęć
    Ale ok, jeszcze jedno:

Generalnie założyłem sobie by owszem, część zdjęć była oficjalna, czyli np. "komunista" z rodzicami, dziadkami, zdjęcie grupowe z innymi dziećmi... a druga część taka już bardziej na luzie. Czyli np. jak to z komórką. Powiedz rodzicom komunisty by na sesję wzięli jakieś inne dzieci (własne lub po prostu koleżeństwo, kuzynostwo). Niech "robią swoje", czyli np. pogadaj sobie z rodzicami, a kątem oka zerkaj co robią dzieci i pstrykaj
    Generalnie miałem mało czasu i mam świadomość, że można to było zrobić jeszcze lepiej...
    Jeśli będziesz miał możliwość to znajdź np. jakieś sielankowo miejsce, zieleń, jakiś stary drewniany płot, może strumyk... Wydaje mi się, że takie klimaty pasują do czegoś takiego. Powodzenia
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 02-05-2010 o 13:14

Domyślnie

Patrzac na mine tego malego czlowieka, dalbym taki tytul:"SMS do Boga" - takie skojarzenie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 6868 Zobacz posta
    Patrzac na mine tego malego czlowieka, dalbym taki tytul:"SMS do Boga" - takie skojarzenie
    heheheeh...

Domyślnie

Sympatyczne to zdjecie z drzewem Bardzo fajna obrobka.

Domyślnie

przemo, nie do końca chyba jednak zrozumiałeś mój komentarz, pozwól, że wzmocnie siłę wyrazu.

Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    .......
    Generalnie założyłem sobie by owszem, część zdjęć była oficjalna, czyli np. "komunista" z rodzicami, dziadkami, zdjęcie grupowe z innymi dziećmi... a druga część taka już bardziej na luzie. Czyli np. jak to z komórką. Powiedz rodzicom komunisty by na sesję wzięli jakieś inne dzieci (własne lub po prostu koleżeństwo, kuzynostwo). Niech "robią swoje", czyli np. pogadaj sobie z rodzicami, a kątem oka zerkaj co robią dzieci i pstrykaj
    Generalnie miałem mało czasu i mam świadomość, że można to było zrobić jeszcze lepiej...
    Jeśli będziesz miał możliwość to znajdź np. jakieś sielankowo miejsce, zieleń, jakiś stary drewniany płot, może strumyk... Wydaje mi się, że takie klimaty pasują do czegoś takiego. Powodzenia
    Dzieki prz3mo za sugestie, napewno sie przydadza i skorzystam, bo wlasnie nie bardzo mialem pomyslu na taka sesje, ale nadales mi pewien kierunek, w ktorym pójde. Pzdr.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów