Szukaj
piękna kobieta
A co na to Brad Pitt?
Nr 3 zupełnie mi nie pasuje, do reszty również. Nr 2 zbyt ostro bije po oczach jak dla mnie. Wiem, wiem taka konwencja, ale mnie to nie za bardzo pasuje.
Bardzo udany zestaw, tylko troszkę niepoukładany, 1 zdjęcie przy ścianie, potem w krzakach, potem jeszcze w innym miejscu. Łatwiej to wszystko zebrać do "kupy" jak jest ładne w jakiejś kolejności.
D300 + Delta MB-D80 + Tamron 28-75m + Takumar 50mm 1.4
Brad trzymał blendękolorki inspiracja sesja Mateusza Stankiewicza do kampanii Gino Rossi a bw to takie filmowe jest
jak to Angelina
![]()
4 mi się bardzo podoba, filmowa i angelinowa![]()
No faktycznie Angelina, ale co do zdjec to jakos mnie nie porwaly. Nr 1 i 5 sa nawet ciekawe natomiast reszta hm... no jakas taka "zwyczajna" - bez szału
![]()
Jak dla mnie 4 i 5, a IMHO 2 najsłabsze.
ooooooooo, a ja Angelinę mam okazję znać osobiściei nawet wczoraj browara piliśmy i opowiadała o sesji
super foty!
D3s+D700 | Kilka Nikkorów | CX240 i mały Apple
Na 4 złapałeś świetny profil, na 6 en face. Natomiast zdjęcia tak sobie. W obecnej postaci jedynka chyba najciekawsza. Natomiast czwórka kadrowo trochę leży. Można niby wykadrować i będzie to rewelacyjne zdjęcie (!), ale pokazany kadr jest taki sobie. No chyba, że masz identycznie pokazaną modelkę w ciaśniejszym ujęciu. Krótko mówiąc, na co mi tu okna?! Ja chcę podziwiać Angelinę, bo wygląda tu super!
Resztę zdjęć... traktuję eksperymentalnie.![]()
Skontaktuj się z nami