Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Angelina

Domyślnie Angelina

nowości kilka modelka Kasia make up Eva Basiura

uwagi mile widziane

1.
    2.
    3.

4.
    5.
    6.

Domyślnie

A co na to Brad Pitt?

Nr 3 zupełnie mi nie pasuje, do reszty również. Nr 2 zbyt ostro bije po oczach jak dla mnie. Wiem, wiem taka konwencja, ale mnie to nie za bardzo pasuje.

Bardzo udany zestaw, tylko troszkę niepoukładany, 1 zdjęcie przy ścianie, potem w krzakach, potem jeszcze w innym miejscu. Łatwiej to wszystko zebrać do "kupy" jak jest ładne w jakiejś kolejności.
    D300 + Delta MB-D80 + Tamron 28-75m + Takumar 50mm 1.4

Domyślnie

Brad trzymał blendę kolorki inspiracja sesja Mateusza Stankiewicza do kampanii Gino Rossi a bw to takie filmowe jest jak to Angelina

Domyślnie

4 mi się bardzo podoba, filmowa i angelinowa

Domyślnie

No faktycznie Angelina , ale co do zdjec to jakos mnie nie porwaly. Nr 1 i 5 sa nawet ciekawe natomiast reszta hm... no jakas taka "zwyczajna" - bez szału

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

Jak dla mnie 4 i 5, a IMHO 2 najsłabsze.

Domyślnie

tylko 4. jest bardzo fajna.
    ikr

Domyślnie

ooooooooo, a ja Angelinę mam okazję znać osobiście i nawet wczoraj browara piliśmy i opowiadała o sesji super foty!
    D3s+D700 | Kilka Nikkorów | CX240 i mały Apple

Domyślnie

Na 4 złapałeś świetny profil, na 6 en face. Natomiast zdjęcia tak sobie. W obecnej postaci jedynka chyba najciekawsza. Natomiast czwórka kadrowo trochę leży. Można niby wykadrować i będzie to rewelacyjne zdjęcie (!), ale pokazany kadr jest taki sobie. No chyba, że masz identycznie pokazaną modelkę w ciaśniejszym ujęciu. Krótko mówiąc, na co mi tu okna?! Ja chcę podziwiać Angelinę, bo wygląda tu super!
    Resztę zdjęć... traktuję eksperymentalnie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów