Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Domyślnie

Niezle, niezle...
    A czemu czerwony kolorek?
    Takie trendy tak?
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

Stary!!! Ten aparat masz na lata...

Domyślnie

Michał - ja cie popieram w tej krucjacie naprzeciw przeciętności, jednak, taka fotografia nie ma dla mnie żadnego znaczenia, doceniam zaangażowanie, doceniam trud i wysiłek włożony w tą pracę, jednak... fotografia owa sama w sobie nie przejawia dla mnie żadnej wartości, o wiele lepszy efekt uzyskałbyś za pomoca cyfrowego lustra, i wtedy, przy dobrej konwersji mógłbym napisać że mi się podoba. Teraz jestem na nie.
    Ostatnio edytowane przez Locter ; 03-05-2010 o 03:19

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Michał - ja cie popieram w tej krucjacie naprzeciw przeciętności, jednak, taka fotografia nie ma dla mnie żadnego znaczenia, doceniam zaangażowanie, doceniam trud i wysiłek włożony w tą pracę, jednak... fotografia owa sama w sobie nie przejawia dla mnie żadnej wartości, o wiele lepszy efekt uzyskałbyś za pomoca cyfrowego lustra, i wtedy, przy dobrej konwersji mógłbym napisać że mi się podoba. Teraz jestem na nie.
    Zbyt dużo Gabriela Garcii Marqueza a autorowi fotografii życzę "gorszej ekspozycji" i szacuneczek posyłam Pozdro

Domyślnie

Podziwiam Cię. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karbulot Zobacz posta
    Niezle, niezle...
    A czemu czerwony kolorek?
    Takie trendy tak?
    Taką bejce w sklepie mieli, a od terndy to ja raczej z daleka jestem

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Michał - ja cie popieram w tej krucjacie naprzeciw przeciętności, jednak, taka fotografia nie ma dla mnie żadnego znaczenia, doceniam zaangażowanie, doceniam trud i wysiłek włożony w tą pracę, jednak... fotografia owa sama w sobie nie przejawia dla mnie żadnej wartości ...
    Jasne rozumiem i doceniam szczerość, niemniej spodziewałem się właśnie takiej Twojej wypowiedzi
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Najlepszym materiałem do robienia otworków jest blaszka z puszki od piwa albo coli, fanty itp. zależy co kto lubi dlatego że ma 0,1mm grubości, jest sztywna i można z łatwością wykonać w niej otworek. Otworki wykonuje igłami, które zakupisz w aptece do 0,4mm natomiast mniejsze średnice to tylko igły insulinowe ale też łatwo je kupić w aptekach. Po zrobieniu otworka przejedź krawędź wodnym papierem ściernym.
    Dzięki za info. Na pewno się zmierzę i może się uda. A zabawa będzie tak czy inaczej. Zostało mi kilka rolek ilforda FP4 (troszkę mała czułość, ale ... ) - znaczy skromny początek już jest
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorz WO Zobacz posta
    Dzięki za info. Na pewno się zmierzę i może się uda. A zabawa będzie tak czy inaczej. Zostało mi kilka rolek ilforda FP4 (troszkę mała czułość, ale ... ) - znaczy skromny początek już jest
    Pewnie polecam również fotografowanie bezpośrednio na papierze np. Fomaspeed C312 świetnie się do tego nadaje. Jakieś pudełko po ciastkach/bombonierce i masz świetną kamerę. Mi udało się po bombonierce zrobić kamerką na papier 13x18 czyli wielki format do tego kamera ma kąt widzenia ok. 160° daje to niesamowite wręcz możliwości zawłaszcza w fotografii architektury ale w pejzażu też daje radę
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Przyglądam się "starym gratom" z czasów nanalogów, (kijewy, zorki, zenit) - oceniam co możnaby wykręcić, zaadaptować , koreks już znalazłem, starą chemię w koncentracie ... będzie zabawa
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

a mnie naszła już taka chandra, że odkurzyłem, wyczyściłem
    i teraz czekam tylko NA TEN DZIEŃ - i brawa dla ciebie, bo coraz częściej widzę, że ludzie zapominają, że istnieje coś poza cyfrą
    Ostatnio edytowane przez bogdi64 ; 03-05-2010 o 12:01
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów