Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Kompletnie nie czaję tego typu fotografii, ale Twoje magiczne pudełko robi wrażenie. Fajnie mieć pasję, punkt dla Ciebie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Stary!!! Ten aparat masz na lata...

Domyślnie

... ile to butelek musiałem sprzedać, żeby na d300 uzbierać... i PO CO? JA SIĘ PYTAM PO CO???

Zdjęcie jak zdjęcie... mnie nie rusza, ale za to Twoja pasja powala...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

A sam otworek - jak i w jakim materiale wykonałeś ? - jeśli można.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorz WO Zobacz posta
    A sam otworek - jak i w jakim materiale wykonałeś ? - jeśli można.
    Najlepszym materiałem do robienia otworków jest blaszka z puszki od piwa albo coli, fanty itp. zależy co kto lubi dlatego że ma 0,1mm grubości, jest sztywna i można z łatwością wykonać w niej otworek. Otworki wykonuje igłami, które zakupisz w aptece do 0,4mm natomiast mniejsze średnice to tylko igły insulinowe ale też łatwo je kupić w aptekach. Po zrobieniu otworka przejedź krawędź wodnym papierem ściernym.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Super. Fajny ten nowy NIKON.
    „Inteligencja kilku osób nigdy się nie sumuje. Głupota zawsze.” Docentx.
    --EIZO--

Domyślnie

chyba nawet James Bond moze tylko pozazdroscic
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Najlepszym materiałem do robienia otworków jest blaszka z puszki od piwa albo coli, fanty itp. zależy co kto lubi dlatego że ma 0,1mm grubości, jest sztywna i można z łatwością wykonać w niej otworek. Otworki wykonuje igłami, które zakupisz w aptece do 0,4mm natomiast mniejsze średnice to tylko igły insulinowe ale też łatwo je kupić w aptekach. Po zrobieniu otworka przejedź krawędź wodnym papierem ściernym.
    Dzięki za info. Na pewno się zmierzę i może się uda. A zabawa będzie tak czy inaczej. Zostało mi kilka rolek ilforda FP4 (troszkę mała czułość, ale ... ) - znaczy skromny początek już jest
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorz WO Zobacz posta
    Dzięki za info. Na pewno się zmierzę i może się uda. A zabawa będzie tak czy inaczej. Zostało mi kilka rolek ilforda FP4 (troszkę mała czułość, ale ... ) - znaczy skromny początek już jest
    Pewnie polecam również fotografowanie bezpośrednio na papierze np. Fomaspeed C312 świetnie się do tego nadaje. Jakieś pudełko po ciastkach/bombonierce i masz świetną kamerę. Mi udało się po bombonierce zrobić kamerką na papier 13x18 czyli wielki format do tego kamera ma kąt widzenia ok. 160° daje to niesamowite wręcz możliwości zawłaszcza w fotografii architektury ale w pejzażu też daje radę
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Jestem pod wrażeniem, świetnie to wykombinowałeś .
    Pozdro. Wojtek

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów