Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Są gorsze niż 1980SX.
    Dziękuję za odpowiedź.
    Mam jeszcze jedno pytanko w takim razie tzw "niekalibrowalny" tzn który fabrycznie najlepiej trzyma kolory do kwoty tak MAX 2000zł oczywiście pomijam kalibrację Spyderem.
    Pozdrawiam
    l D800 ll D600 l l V1 l l N35-1.8 l l ARSAT 35 l l N50-1.8D l l 85 1.4 l l l ZENIT122 l l SB 800 l l SB 600 l l kilka m-42 l a i NOGI Manfrotto... Nareszcie NIKKOR PC-E 24mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martin204 Zobacz posta
    Dziękuję za odpowiedź.
    Mam jeszcze jedno pytanko w takim razie tzw "niekalibrowalny" tzn który fabrycznie najlepiej trzyma kolory do kwoty tak MAX 2000zł oczywiście pomijam kalibrację Spyderem.
    Pozdrawiam
    Żaden. Każdy monitor trzeba ustawić. Można zamówić monitor z usługą kalibracja, do czasu nabycia właściwego czujnika będzie ok.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Witam ponownie Panie Tomku
    Mam możliwość zakupu za w miarę rozsądne pieniądze neca 1990sx... i w związku z tym mam pytanie "czy odczuję znaczącą róznicę w stosunku do mojego dziadka NECA 1980sx (nigdzie go Pan nie polecał na forum nie ma go również w "liście monitorów na rozsądną (nie) cenę) proszę o odpowiedź
    Pozdrawiam
    l D800 ll D600 l l V1 l l N35-1.8 l l ARSAT 35 l l N50-1.8D l l 85 1.4 l l l ZENIT122 l l SB 800 l l SB 600 l l kilka m-42 l a i NOGI Manfrotto... Nareszcie NIKKOR PC-E 24mm

Domyślnie

NEC 1980SX i 1990SX to niemal identyczne monitory. Zamiana ma sens w przypadku zmiany na mniej wyeksploatowany.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów