Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Pod górę

Domyślnie Pod górę

Mój skromny debiut na forum.

Pozdrawiam Łukasz
    Sudety z balkonu

Domyślnie

Ciekawy kadr... trochę psuje ta stodoła (czy co to jest) po prawej na górze. Na samej górze po lewej ucięta chmurka... kadr trochę wyżej, albo niżej. Fajne tereny... z potencjałem

Domyślnie

Przyzwoicie, ładne pole, chata mniej, za dużo nieba.

Domyślnie

też myslę, że lepiej skupić się na dole... mogłoby byc b. ciekawie... zazdroszczę takich terenów... ach te pagórki...

Domyślnie

Zdecydowanie zbyt delikatna obrobka. Podloga i sufit az krzycza zeby nadac im wiecej zycia. Wyszlo troche bezplciowo. Jest potencjal i kadrowo mi sie podoba choc pewnie ciachnalbym nieco dolu. Etap cyfrowej ciemni do poprawki

Domyślnie

jak na debiut jest ok. czysty minimalistyczny kwadrat, rzeczywiście chałupa przeszkadza ale jest stempelek więc można to naprawić

Domyślnie

Super debiut.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dziękuję za opinie i rady.
    Następnym razem będzie lepiej
    Pozdrawiam
    Sudety z balkonu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Przyzwoicie, ładne pole, chata mniej, za dużo nieba.

Podpiszę sie
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba to zdjecie, zazdroszcze wam wszystkim mozliwosci focenia tak pieknych wiosennych pol.....za chwile bede zazdroscil rzepakow......
    Jedyne co mi sie nie do konca podoba to zadelikatna obrobka........pozwolilem sobie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów