Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Pod mostem

woda
    Gość

Domyślnie

Fajnie ale czuje niedosyt. O ile podoba mi sie taka rozmyta kolorystyka to jednak brakuje mi jakiegos mocnego kontrapunktu w postaci elementu ze zdecydowanym kolorem. Dla przelamania. No i troche za szeroko kadrowane. Ale ogolnie fajnie i czekam na kolejne Twoje zdjecia z tego miejsca bo cos czuje, ze masz ich jeszcze sporo

Domyślnie

to jest nasza planeta?

Domyślnie

jedynka całkiem niezła. na dwójce trochę przytłacza kładka z góry.
    Practica LB2 + PORST 50/1.7
    Fuji XT-1 + 16-50/3.5-5.6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shap Zobacz posta
    to jest nasza planeta?
    A nawet nasz kontynent

Jedynka fajna, osobiście "wyczyściłbym most od dołu", a także dno, nie pasują te brudy do całości

Domyślnie

Przepraszam, ale w naturze wygląda o wiele lepiej.
    Wiem ze temat bardzo trudny (ja poległem), ale straciłeś niebo, przez co zabiłeś czytelność.

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za opinie i wskazówki.

O ile podoba mi sie taka rozmyta kolorystyka to jednak brakuje mi jakiegos mocnego kontrapunktu w postaci elementu ze zdecydowanym kolorem. Dla przelamania. No i troche za szeroko kadrowane.
    Ciekawy pomysł do wdrożenia na przyszłość ale tym razem chciałem żeby wszystko było stonowane poza tym było pochmurnie i warunki temu sprzyjały.
    ...bo cos czuje, ze masz ich jeszcze sporo
    Wbrew pozorom niezbyt dużo.

jedynka całkiem niezła. na dwójce trochę przytłacza kładka z góry.
    Zgadza się sporo jest tej kładki ale dzięki temu unikałem mało ciekawego nieba.

Jedynka fajna, osobiście "wyczyściłbym most od dołu", a także dno, nie pasują te brudy do całości
    Trafna uwaga też tak zorbie.

Przepraszam, ale w naturze wygląda o wiele lepiej.
    Nie ma za co przepraszać taka prawda Potwierdzam w naturze lepiej to wygląda i moje foty tego dobrze nie oddają
    zapewne w wieczorem czy też przy innym świetle wygląda to zupełnie inaczej.

Wiem ze temat bardzo trudny (ja poległem), ale straciłeś niebo, przez co zabiłeś czytelność.
    Zgadam się w 100% niebo jest bardzo mało atrakcyjne zwłaszcza na 1 ale nie tyle co go straciłem, co takie zastałem (jednolita warstwa chmur). Oczywiście z drugiej strony to żadne tłumaczenie, jak się chce mieć fajne niebo trzeba na nie poczekać, cóż ja nie poczekałem
    Co do nieba na fot 2 nie uważam że zostało one stracone.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rob123 Zobacz posta
    Co do nieba na fot 2 nie uważam że zostało one stracone.
    W porównaniu z 1 o masz rację , ale gdybyś zrobił to zdjęcie trochę ciemniej (może da się jeszcze wyciągnąć coś z RAW'a), to według mnie sporo by zyskało.
    Pozdrawiam i myślę żeby wrócić tam, choćby dla tego miejsca i dla oceanarium. Wkrótce prze tydzień będę 300 km o Walencji, tylko czy uda mi się znaleźć dzień wolnego na zwiedzanie...?

Domyślnie

Oba zdjęcia bardzo mi się podobają

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Podoba mi sie 1. Ciekawy, niesztampowy kadr. CAC nie jest latwym tematem, a z drugiej strony daje nieograniczone wlasciwie mozliwosci fotografom.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów