Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Domyślnie crossing Lethe (video)

Witam,

Ostatnia (obrobkowa) faza projektu, projekt dotyczy tego jak sztuka i kreatywnosc wykorzystywane moga byc w walce z bezdomnoscia.

Link: crossing Lethe

Chetnie uslysze co mozna by zmienic/poprawiac. Co gra, a co nie.

Pozdrawiam,
    Damian.
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 30-04-2010 o 14:37 Powód: pis. "moznaby"

Domyślnie

www offline, padaje link do (hd).

Raz jeszcze zapraszam.

Cytat Zamieszczone przez Rothar Zobacz posta
    Witam,

Ostatnia (obrobkowa) faza projektu, projekt dotyczy tego jak sztuka i kreatywnosc wykorzystywane moga byc w walce z bezdomnoscia.

Link: crossing Lethe

Chetnie uslysze co mozna by zmienic/poprawiac. Co gra, a co nie.

Pozdrawiam,
    Damian.

Domyślnie

Interesujący reportaż. Niestety ja nie mam ciągot reżyserskich i nie podpowiem za wiele. Generalnie mi się podoba. Na polskie ucho, niestety bohater z kiepską dykcją. Ale są emocje, jest historia, jest temat, jest opowieść w czasie. Patrząc amatorsko - trochę brak mi narracji (choćby tekstowej), może wprowadzenia, może zakończenia. Pewne zestawienia zdjęć wyglądają dziwnie, ciężko je odnieść do wypowiedzi. U mnie na komputerze wideo nie jest też płynne. Niestety tak jak mówiłem, nie jest to moja dziedzina i kompletnie się na tym nie znam. Nie wnikałem też za bardzo w szczegóły - raczej to takie wrażenia na szybko. Nie przyglądałem się wnikliwie materiałowi. Wiem natomiast, że film powinien obejrzeć i ocenić ktoś, zajmujący się reżyserią obrazu i scenografią raczej niż fotografią.

Uprawnienia umieszczania postów