Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie simpleviewer i html - galeria

Witam.

Jako, ze naszło mnie na zbudowanie własnej witrynki (a jestem dość zielony w tej materii) postanowiłem skorzystać z mozliwosci simpleviewier'a.
    Stronka raczej prosta: strona główna + 4 podstrony tematyczne, wszystko w html-u. Teraz zaczynają się schody bo nie wiem jak zagnieździć to co wypluł mi simpleviewer na tym co już mam. Aha jako edytor mam SharePointa 2007.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

taaaak, googlowałem, googlowałem i nic nie wiem.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    taaaak, googlowałem, googlowałem i nic nie wiem.
    Sprawdź teraz, poprawiłem linka

Domyślnie

uuu, nareszcie uporałem się, dzięki.
    Jeszcze jedno pytanie: simplewiever podczas tworzenia galerii tworzy na dole swoje logo, czy aby je usunąć muszę użyć jakiegoś edytora flesh-u?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    uuu, nareszcie uporałem się, dzięki.
    Jeszcze jedno pytanie: simplewiever podczas tworzenia galerii tworzy na dole swoje logo, czy aby je usunąć muszę użyć jakiegoś edytora flesh-u?
    Obawiam się, ze warunki korzystania z simpleviewera w wersji freeware wymagaja tego logo. Chcesz bez - trzeba zapłacić.
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

dokładnie. dopiero w wersji płatnej nie ma loga. dodatkowo flasha z wersji free nie masz jak edytować

Uprawnienia umieszczania postów