Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ogółnie fajne, z jajem. Z rzeczy, które mi się natomiast nie podobają... na jedynce obcięty palec, ręka lewa wygląda trochę plastikowo, ale to chyba zamysł obróbkowy, ogólnie moim zdaniem za żółte, tzn. bardziej stonowane te zółcie byłyby lepsze (moim zdaniem oczywiści ). Na dwójce szkoda buta, poza tym podoba mi się bardziej niż jedynka. Tylko bata w ręce brakuje . Oba bardzo ładnie zaświecone. Odbicie w nożu na jedynce sam robiłeś?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boghol Zobacz posta
    Ogółnie fajne, z jajem. Z rzeczy, które mi się natomiast nie podobają... na jedynce obcięty palec, ręka lewa wygląda trochę plastikowo, ale to chyba zamysł obróbkowy, ogólnie moim zdaniem za żółte, tzn. bardziej stonowane te zółcie byłyby lepsze (moim zdaniem oczywiści ). Na dwójce szkoda buta, poza tym podoba mi się bardziej niż jedynka. Tylko bata w ręce brakuje . Oba bardzo ładnie zaświecone. Odbicie w nożu na jedynce sam robiłeś?
    Hej,

Dzięki za opinie.

Co do odbicia w nożu, to naturalne nie dorabiane w PS, a bata nie huhu nikt nie miał (albo wstydził się przyznać, że ma takie akcesoria )

Pozdrawiam,
    Tomek
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tymancjo Zobacz posta

Co do odbicia w nożu, to naturalne nie dorabiane w PS,
    Ładnie Tomku wyświeciłeś ten nóż zeby tak się odbijał .

a bata nie huhu nikt nie miał (albo wstydził się przyznać, że ma takie akcesoria)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów