ładne, naturalne kadry, bez jakiegoś udziwniania na siłe, i modelka zachowuje sie naturalnie, więc zdjecia się muszą podobać![]()
Szukaj
ładne, naturalne kadry, bez jakiegoś udziwniania na siłe, i modelka zachowuje sie naturalnie, więc zdjecia się muszą podobać![]()
Więc twoje wersje
1 w ogóle mi się nie podoba twoja wersja, zepsułeś cały klimat schodów
2, 3 to tak mogłem posiedziec dłużej to ci wysło bardzo fajnie do bw nigdy nie przechodzę ponieważ nie umiem jeszcze dobrego bw
4 no też na tak natomiast 5 ojjjj koszmarnie
Tak dopiero teraz zobaczyłem te ręce na 3 :/
I zgadzam się że za mocno poświecone i to starałem się wybrac najlepszą wersję
W sumie się zgodzę - to był tylko przykład, przekontrastowany, jak można je inaczej ruszyć. 1 i 5 eksperymentalne i nie wiem czy nawet mnie się podobają - chyba pociągnąłem temat trochę za mocno.![]()
Ale 2, 4 - o te mi chodziło - głównie o zejście z brzydkiej (moim zdaniem) pomarańczowo-żółtej dominanty oraz ich wyczyszczenia (może ciut za mocny kontrast). Ale w sumie przyznaję, że może bez sensu, bo tak pewnie chciałeś je pokazać. Po komentarzach widać, że taki klimat ma swoich zwolenników. Mnie się on nie podoba bo skóra wygląda jakby chorobliwie.
A bonus kompletnie do mnie nie gada. Już nawet nie wspominając o niebieskich białkach oczu, to mina, kształt twarzy - ja bym usunął zdjęcie już w aparacie. Tu widać, jak bardzo różnią się moje oceny od innych.
Mosad
Nie obraz sie ale oryginaly sa lepsze. Twoja obrobka jest zbyt forsowna. Oczywiscie to tylko moje prywatne odczucie
oryginały moim zdaniem lepsze, w niektórych mosada, nie sposób rozpoznać skóry na twarzy.
Dobre prace sowart, 5 i 6 najlepsze wg mnie.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Skontaktuj się z nami