Dwójka piękna jest.
Szukaj
2 super, 1 nie przemawia do mnie, ponieważ ... Już koledzy wyżej wspomnieli o dole i ludzikach.
Pozdrawiam
d
dać więcej dołu na obydwu i super, chociaż i tak przyjemnie to wygląda
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
Nie myślałem, że kiedykolwiek poproszę Cię o więcej saturacji. Koniec świata.
Czy 2 to jest ... ?
Nie może być. Bardzo dobrze jest poza tym, że wydaje mi się, że lewej strony mogłoby być więcej.
Sebastian
poziom czyli 2
pozdr.
nikony dwa i jakies szkła
misiobudrysio szacunek Kolego - jesteś pierwszym, który to zauważył. Akurat to zdjęcie robiłem jedną ręką na lewym kolanie trzymając syna (niespełna 2-letniego) ) Przyznam, że liczyłem iż nikt tego nie zauważyJakbym zmienił wielkość "dołu" na jedynce - wypadłbym z kompozycji i MP, a przy 2-ce - na dole zrobiłoby się nudno i monotonnie. Próbowałem subtelnie zagrać pierwszym planem - drugi jest zamglony i nadaje się jedynie na tło
EDIT: W sobotę będzie okazja powalczyć w tym samym miejscu - może ktoś się akurat wybiera w tamte strony ?
Ostatnio edytowane przez Sławomirowski ; 29-04-2010 o 19:48
Oba udane, 2 bardzo fajna kadrowo, choc 1 tez mi sie podoba...a tak bardzo czepiajac sie szczegolow, to mam wrazenie lekkiego przeostrzenia na 1, ktore wychodzi na tych trawach na pierwszym planie...moznaby obciac te dwa cm dolu i po sprawie
.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami