Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: -= Z gór =-

Domyślnie

Dwójka piękna jest .

Domyślnie

2 super, 1 nie przemawia do mnie, ponieważ ... Już koledzy wyżej wspomnieli o dole i ludzikach .

Pozdrawiam
    d

Domyślnie

dać więcej dołu na obydwu i super, chociaż i tak przyjemnie to wygląda

Domyślnie

Nie myślałem, że kiedykolwiek poproszę Cię o więcej saturacji. Koniec świata.

Czy 2 to jest ... ?
    Nie może być. Bardzo dobrze jest poza tym, że wydaje mi się, że lewej strony mogłoby być więcej.
    Sebastian

Domyślnie

poziom czyli 2

pozdr.
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

misiobudrysio szacunek Kolego - jesteś pierwszym, który to zauważył. Akurat to zdjęcie robiłem jedną ręką na lewym kolanie trzymając syna (niespełna 2-letniego) ) Przyznam, że liczyłem iż nikt tego nie zauważy Jakbym zmienił wielkość "dołu" na jedynce - wypadłbym z kompozycji i MP, a przy 2-ce - na dole zrobiłoby się nudno i monotonnie. Próbowałem subtelnie zagrać pierwszym planem - drugi jest zamglony i nadaje się jedynie na tło

EDIT: W sobotę będzie okazja powalczyć w tym samym miejscu - może ktoś się akurat wybiera w tamte strony ?
    Ostatnio edytowane przez Sławomirowski ; 29-04-2010 o 19:48

Domyślnie

Dwójka piękna z minimalnym dodaniem dołu.

Domyślnie

Oba udane, 2 bardzo fajna kadrowo, choc 1 tez mi sie podoba...a tak bardzo czepiajac sie szczegolow, to mam wrazenie lekkiego przeostrzenia na 1, ktore wychodzi na tych trawach na pierwszym planie...moznaby obciac te dwa cm dolu i po sprawie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów