Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Golf

Domyślnie

Jak dla mnie dwójeczka dużo lepsza. Może bym wystemplował te kable co wiszą nad drogą
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    (..) Może bym wystemplował te kable co wiszą nad drogą
    Myślałem o tym, ale zostało jak zostało

Domyślnie

1 uciął bym w połowie i zostawił sam dom...ten dom mnie bardziej interesuje niż samochód, bynajmniej dla mnie jako odbiorcy moje oczy nie poniosły mnie na auto tylko zostały na domku u góry...

2 dla mnie to super zdjęcie pod aukcję ale tak to nie przemawia

Na Twoim blogu są świetne zdjęcia np. te zatytułowane "Czarodziej z Płocka" za to jeśli już o blogu to zmiażdżył mnie drugi zachód słońca nad Wisłą...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wosik Zobacz posta
    1 uciął bym w połowie i zostawił sam dom...ten dom mnie bardziej interesuje niż samochód(..)
    heh, ale wtedy musiałbym przenieść gniota do działu "architektura"

Domyślnie

Dwójeczka nawet fajna, z prawej ciut ciasno poza tym moim okiem "poprawnie" ale bez większego polotu i finezji
    D610 + D90 | 14 2.8 | 35 1.8 | 50 1.4 | 85 1.4 | (105 2.0 DC) | SB800 + YN465 + YN465II

Domyślnie

Mnie się podoba jedynka, ale stanąłbym bliżej i niżej auta - żeby było widać więcej szczegółów Golfa.
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Uprawnienia umieszczania postów