Ładnie pokazane, fajny kadr. Może nawet lepszy od tych z rozmycjami. Dalej jest przestrzeń, dużo przestrzeni i do tego jakoś tak bardziej tradycyjnie. Ale nie zniechęcam do długich czasów, w żadnym wypadku.![]()
Szukaj
Ładnie pokazane, fajny kadr. Może nawet lepszy od tych z rozmycjami. Dalej jest przestrzeń, dużo przestrzeni i do tego jakoś tak bardziej tradycyjnie. Ale nie zniechęcam do długich czasów, w żadnym wypadku.![]()
Pozdrawiam, Grzegorz.
Czuć "powietrze", czuć "oddech". Wg. mnie ciekawe światło i piękne zdjęcie.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Najpierw o ramce-stanowcze nie.A o zdjeciu. No gitarka
...i o ile sie nie myle to pierwszy kwadrat w twoim wykonaniu(przynajmniej ja nie widzialem), takze gratki za ten pierwszy
i od razu udany.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 29-04-2010 o 07:49
Nikon http://greg77.com/
Alez ja nie uwazam, ze kwadrat to awangarda...przynajmniej nie w dobie cyfry. Co innego Wielki Format 6x6...taszczenie takiego sprzetu w gory to nie tylko awangarda ale i poswiecenie godne podziwu, a wrecz martyrologia
ze strony fotografa.
P.S A przy okazji prosilbym o szczegolowa ocene kolorkow i tonacji w moim watku "Wierzbowe oczko wodne II", zalezaloby mi na twojej opini.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Świetny kwadracik, ładne światło, kolorki, przestrzeń.
Pozdro. Wojtek
Bdb, kolejna odsłona tego wyjątkowego miejsca.
NIKON - system
Bardzo ładny Ci ten kadr w kwadracie wyszedł, kolorki też przyjemne.![]()
Skontaktuj się z nami