Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Kwadrat

Domyślnie

Ładnie pokazane, fajny kadr. Może nawet lepszy od tych z rozmycjami. Dalej jest przestrzeń, dużo przestrzeni i do tego jakoś tak bardziej tradycyjnie. Ale nie zniechęcam do długich czasów, w żadnym wypadku.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Czuć "powietrze", czuć "oddech". Wg. mnie ciekawe światło i piękne zdjęcie.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Najpierw o ramce-stanowcze nie.A o zdjeciu. No gitarka...i o ile sie nie myle to pierwszy kwadrat w twoim wykonaniu(przynajmniej ja nie widzialem), takze gratki za ten pierwszy i od razu udany.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Najpierw o ramce-stanowcze nie.A o zdjeciu. No gitarka...i o ile sie nie myle to pierwszy kwadrat w twoim wykonaniu(przynajmniej ja nie widzialem), takze gratki za ten pierwszy i od razu udany.
    No dzieki.....czlowiek uczy sie cale zycie.......ale to nie pierwszy kwadrat, wystarczy obserwowac......

Dlaczego niektorym wydaje sie ze kwadrat to taka awangarda! Kadr jak kadr, kazdy kadr trzeba sensownie ulozyc i tyle!
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 29-04-2010 o 07:49

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No dzieki.....czlowiek uczy sie cale zycie.......ale to nie pierwszy kwadrat, wystarczy obserwowac......

Dlaczego niektorym wydaje sie ze kwadrat to taka awangarda! Kadr jak kadr, kazdy kadr trzeba sensownie ulozyc i tyle!
    Alez ja nie uwazam, ze kwadrat to awangarda...przynajmniej nie w dobie cyfry. Co innego Wielki Format 6x6...taszczenie takiego sprzetu w gory to nie tylko awangarda ale i poswiecenie godne podziwu, a wrecz martyrologia ze strony fotografa.

P.S A przy okazji prosilbym o szczegolowa ocene kolorkow i tonacji w moim watku "Wierzbowe oczko wodne II", zalezaloby mi na twojej opini.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Świetny kwadracik, ładne światło, kolorki, przestrzeń .
    Pozdro. Wojtek

Bdb, kolejna odsłona tego wyjątkowego miejsca.
    NIKON - system

Domyślnie

Bardzo ładny Ci ten kadr w kwadracie wyszedł, kolorki też przyjemne.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów