Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Edyta

to
    Gość

Domyślnie Edyta

Dobra, wrzucam kolejne.

Stig, wiem, że ciasne Foty z początku tego roku. Od dzisiaj będę starał się zostawiać więcej przestrzeni

1

2

3

to
    Gość

Domyślnie

rozumiem, że tutaj bardzo słabo?

Domyślnie

Jakoś tak... bez szału. Na dwójce faje światło, ale otoczenie aż szybą tak sobie, klimat też nie podkreślony - tak zwyczajnie. Na jedynce boczne światło wydobyło wszelkie nierówności skóry. Trójka - dziwnie oczy wyszło (obóbka?) i całość bez sensu na dłuższą metę.

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Jakoś tak... bez szału. Na dwójce faje światło, ale otoczenie aż szybą tak sobie, klimat też nie podkreślony - tak zwyczajnie. Na jedynce boczne światło wydobyło wszelkie nierówności skóry. Trójka - dziwnie oczy wyszło (obóbka?) i całość bez sensu na dłuższą metę.
    1 - faktycznie, nad skórą można popracować jeszcze
    3 - ale co dziwnego z oczami? Nic tam nie gmerałem. Makijaż nie bardzo? Światło zastane, mocno rozproszone (pochmurny zimowy dzień, na śniegu)

Domyślnie

Oczka wyszły dziwnie, tak jakby były zamglone, za taflą łez, a i stosunek ich nasycenia, koloru - czyli kontrast, jakby do cery nie pasowały. Ciemna oprawa jeszcze potęguje ten efekt. Czyli wygląda to tak, jakby na krzywych rozjaśniona była twarz, a oczy zostawione mroczne.

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Oczka wyszły dziwnie, tak jakby były zamglone, za taflą łez, a i stosunek ich nasycenia, koloru - czyli kontrast, jakby do cery nie pasowały. Ciemna oprawa jeszcze potęguje ten efekt. Czyli wygląda to tak, jakby na krzywych rozjaśniona była twarz, a oczy zostawione mroczne.
    Hmmm... no nic nie było z tym robione... A może właśnie trzeba by grzebnąć

Domyślnie

Czyli taka oprawa, makijaż i jakoś światło i otoczenie tak zagrało widać. A może są one trochę poza głębią ostrości? No nieważne. Tak mi się rzuciły w oczy, te oczy. Zdjęcie ładne, ale nic nie wnosi. Ot taki banał do albumu.

Uprawnienia umieszczania postów