Zapraszam!
Szukaj
Zapraszam!
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Ładne miejsce, kadr, bw, więc ja jestem na tak, podoba się.
Jest droga w tytule, ale jakoś nie jest głównym tematem, wg mnie taki niezdecydowany kadr, obróbka OK![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
trochę nietypowy kadr , brakuje prawej i jeszcze to wychodzące drzewo , strasznie dużo się dzieje przez co nie wiem co jest głównym tematem bo na pewno nie droga
Kadr BOMBA, tylko jak dla mnie za mocno "świeci" w światłach - jakoś za dużo jasnego.![]()
Pozdrawiam, Grzegorz.
Mam niedosyt. Brakuje prawej strony... To raz. Dwa, to ten kościółek. To on bardziej przyciąga mój wzrok...
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
jak dla mnie zbyt duza nierownowaga miedzy prawa a lewa strona. Mniej z lewej wiecej z prawej i bedzie dobrze
Jakieś zabawki - podobno japońskie
Mnie sie kadr i konwersja podoba. Zbytnio zwracam uwage na walaca sie wieże kosciola.
Za Art69... Kosztem tego kawalka po lewej od drzewa, wolalbym widziec wiecej ogrodzenia z prawej strony drogi.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
szkoda ,ze sie tak wszytso powykrzywialo
reszta ok!
Skontaktuj się z nami