Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie unikat - Alfa Romeo 8C Competizione spider

Hm, pierw chciałem założyc ten temat jako zagadkę co to za auto. Ale co tam. I tak nikt by nie zgadł
    Oczywiście ten temat to chwalenie się co widziałem, bo na robienie porządnie zdjęć nie było ani miejsca, ani czasu. Dziennikarz dostał cynk z salonu, że ma wydać takie auto, zadzwoniono do mnie bym przyjechał z długonogimi modelkami. Miałem godzinę, tylko że te godzinę to dziewczyny poprawiały urodę na zapleczu Nie oceniajcie zdjęć, w internecie jest pełno lepszych
    Podobno to jedno z najdroższych aut w Polsce (1.300.000 zł). Auto kolekcjonerskie, sprzedawane tylko wybranym przez fabrykę osobom (nie wystarczy dysponować tylko kasą), całą seria to 500 limitowanych egz. Po wyjeździe z salonu drożeje podobno do 2 mln
    Z ciekawostek - silnik 4,7 od ferrari, zawieszenie od maserati (w tych zakładach robią to auto).
    Auto piękne, ale "nie wygląda" na aż taką kasę. Za to dźwięk silnika zwala z nóg. Coś absolutnie niesamowitego. Kolega sobie nagrał go na komórkę, żałuję że ja też tego nie zrobiłem
    W bagażniku zmieści się laptop 15 calowy (większy chyba nie) albo mała torba foto (to wszystko przez miejsce na składany miękki dach)

1. Ten w środku to ja

2.

3.

4.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 04-08-2010 o 17:47
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Uprawnienia umieszczania postów