Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Co tam w trawie piszczy :) nr 2

Modelka : Klaudia Kret
    Stylizacja : Ewelina Bogacz
    Kolekcja : Jesień - Zima / Ewelina Bogacz
    http://ewelinabogacz.com/

W tamtym wątku nawrzucałem nie za pożądkiem zdjęcia więc teraz bardziej czytelnie. Uwagi/Krytyka mile widziana (modelka za piękna i nie naturalna - to już wiem)
    - 1 -
    - 2 -
    - 3 -
    - 4 -
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

pebees
    Gość

Domyślnie

Nie wiem, czy ta modelka jest tak umalowana, czy PSowana, ale razi mnie (nawet, jeśli to naturalne) gładkość. Najbardziej podoba mi się trzecie, mimo, że na nim modelka kojarzy mi się z Neptuną (ci, co mają dzieci i mini-mini wiedzą o co chodzi )

Domyślnie

Nie wiem czy na 1 te plamy (to chyba roslinki?) na ramieniu i piersi byly zamierzone, IMO nie wygladaja ciekawie. No i skora baaaardzo gladka, szczegolnie na 4. PS czy makijaz?
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

Zarowno w tym, jak i w poprzednim watku na 1 i 2 niedoswietlona twarz. Najbardziej podoba sie 3 w I i II czesci. Gladkosc skory nie razi mnie tak jak poprzednikow.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez till Zobacz posta
    Nie wiem czy na 1 te plamy (to chyba roslinki?) na ramieniu i piersi byly zamierzone, IMO nie wygladaja ciekawie. No i skora baaaardzo gladka, szczegolnie na 4. PS czy makijaz?

Tak to roślinki, ma prawo się nie podobać . Modelka jest czołową Polską modelką pokazową, dlatego też skóra jest 'baaaardzo gladka, szczegolnie na 4' - bez makijażu skóry/ręki czy obróbki skóry na PS.

Domyślnie

Szkoda, że zdjęcia tak duże - mój biedny monitor w pracy w pozycji horyzontalnej nie potrafii ich w całości przedstawić bez zmniejszania. Tym razem trójeczka, na czwórce przekontrastowana ręka i jak ktoś wspomniał wszędzie (z małymi wyjątkami) słabe doświetlenie twarzy - może jakaś mała blenda by trochę pomogła? Jak na zdjęcia kolekcji to też tak na moje amatorskie oko dziwne, bo bardziej widzę tu portrety modelki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Szkoda, że zdjęcia tak duże - mój biedny monitor w pracy w pozycji horyzontalnej nie potrafii ich w całości przedstawić bez zmniejszania. Tym razem trójeczka, na czwórce przekontrastowana ręka i jak ktoś wspomniał wszędzie (z małymi wyjątkami) słabe doświetlenie twarzy - może jakaś mała blenda by trochę pomogła? Jak na zdjęcia kolekcji to też tak na moje amatorskie oko dziwne, bo bardziej widzę tu portrety modelki.
    Namieszałem też z rozmiarem obrazków i bije się w pierś - to się więcej nie powtórzy, z daje z tego sobie sprawę że nie każdy ma monitor kompatybilny do takich rozmiarów. Bez blendy następne już z będą ! Projektantce zdjęcia bardzo się podobają i nie zwróciła uwag do eksponowania modelki, mam takie wrażenie że najpierw ktoś patrzy na modela a potem na ciuszki - zresztą to nie są wszystkie zdjęcia i na innych widać więcej. Zdjęć jest na serie nr 3 i 4 oraz oraz backstage.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malita Zobacz posta
    Zdjęć jest na serie nr 3 i 4 oraz oraz backstage.
    Wrzucaj, bo mi się podobają i chętnie zobaczę resztę, nawet jeśli podobne. A jak backstage to może masz modelkę bez makijażu? :P

Domyślnie

Na 1 i 2 powinno być więcej światła na twarzy modelki.

KS
    Deluxe Limited Edition with Bonus Track & DVD

Domyślnie

calkiem ciekawie a jaka cera hoo hoo, podoba mi sie !
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów