Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Debbie

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwasik Zobacz posta
    kadrowanei i tło do poprawy, modelka ma potencjal- wykorzystaj go
    To wiem że do poprawy, jednak umieściłem te fotki aby się dowiedzieć właśnie co i jak jest do poprawy.
    Konkrety?

Domyślnie

1 skadrowałbym niżej (tzn aprat ciut niżej) alu tu tlo nie daje rady jest nieciekawe i w fatlnej kolorystyce, mozna tez bylo skadrowac duzo ciasniej i ratowac sie zmniejszeniem GO, co do 2 to widze ja o wiele ciasniej, niestety takl czy siak przepalony tor wbija sie w lewe ramie i troche miesza w kadrze, ale BTW to ja sie nie znam...
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwasik Zobacz posta
    1 skadrowałbym niżej (tzn aprat ciut niżej) alu tu tlo nie daje rady jest nieciekawe i w fatlnej kolorystyce, mozna tez bylo skadrowac duzo ciasniej i ratowac sie zmniejszeniem GO, co do 2 to widze ja o wiele ciasniej, niestety takl czy siak przepalony tor wbija sie w lewe ramie i troche miesza w kadrze, ale BTW to ja sie nie znam...
    Hehe, jeśli chodzi o tło w jedynce to żeśmy łazili bardzo długo aby to tło właśnie znaleźć. Ono ma takie być - czyli slumsowate. Być może w ogóle w takim razie niepotrzebnie kadrowałem tą jedynkę obcinając to tło. Tylko przed kadrowaniem spece mówili że zdjęcie zbyt centralne. A być może chodzi o to aby to slumsowate tło właśnie bardziej wyeksponować...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów