Witam.
Moje pierwsze B&W i kwadrat pokazany na forum, będę wdzięczny za wszelkie opinie. Jak zawsze, mam nadzieję że komuś się spodoba
Pozdrawiam.
Szukaj
Witam.
Moje pierwsze B&W i kwadrat pokazany na forum, będę wdzięczny za wszelkie opinie. Jak zawsze, mam nadzieję że komuś się spodoba
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Może za ciężkostrawny temat, może wykonanie do kitu lub totalnie rozminąłem się z forumowymi gustami... szkoda że nikt chociaż słowa nie napisał, ale i to jest lekcja na przyszłość
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Nie jest zle. Dobrze wypatrzone z tymi pustymi miejscami w nagrobkach. Ciekawie jak na miejsce bo wielu z nas probowalo i nic
Jednak wydaje mi sie nieco ciasnawo i niezdecydowane obrobkowo. Jakiegos klimatu brakuje baczac na miejsce.
Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 28-04-2010 o 09:58 Powód: pis. Nas --> nas
Znalazłem ten maleńki cmentarz przypadkiem, w przydrożnym lasku gdzieś pośród pól, jest w mojej okolicy wiele takich, zapomnianych, zniszczonych. Ten poruszył mnie właśnie tą bezimiennością mogił... i "rozkołysanymi", pozapadanymi pomnikami. Kadr właśnie taki, bo inaczej się tego "rozkołysania" i pustych miejsc w nagrobkach pokazać nie dało, krzaki, drzewa i inne groby zniszczone przez wandali. Wiem że ciężko jest przekazać swoje emocje i klimat takich miejsc, uznałem że taka stonowana obróbka w połączeniu z grą głębią ostrości wystarczy. Dziękuję Ci za opinię![]()
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Mi się podoba. Lubię takie klimaty i motywy.
Choć doskonale wiem, że nie jest łatwo oddać nastrój miejsca.
Troszkę więcej oddechu by się przydało i BW, jak wyżej Tomek napisał, bardziej konkretnie i "tłusto".
Ale praca na plus.
Skontaktuj się z nami