Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Sztuka

Domyślnie

Koleżanka Mariolka zawsze mówiła, że lubi „w sobie” czuć wielką Sztukę. To ją zmienia.
    „Inteligencja kilku osób nigdy się nie sumuje. Głupota zawsze.” Docentx.
    --EIZO--

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [rK] Zobacz posta
    Troche sie chyba rozpedziles. Picasso a Dali w szczegolnosci potrafili malowac. Sztuka przez duze G zaczela sie raczej od Duchampa i Warhola, gdzie wazniejsze bylo "tlumaczenie" dzielo niz ono samo. A tak w temacie, to proponuje przeczytanie wywiadu z fotografikiem Emilio Kwitz-Grunnerem: ZOBACZYC RZECZY
    REWERS: Ale czy nie będzie to kolidowało z tym co powiedziałeś wcześniej? Przecież w ten sposób nie naświetlisz niczego na filmie.
    EKG: Tak. I właśnie to jest najbardziej pociągające w tym projekcie.
    REWERS: Obawiam się, że nie rozumiem.
    EKG: Gwarantuję, że kiedy zobaczysz na żywo prace w galerii, wszystko stanie się dla ciebie jasne.
    REWERS: Przyjdę z pewnością. W imieniu czytelników i swoim, dziekuję za rozmowę.

Ok, koledzy, teraz idźmy do galerii z czarnymi nie naświetlonymi klatkami. Czy właściciela galerii przekona to, że użylśmy Bardzo Szlachetnej Techniki wynalzionej przez Emilio Kwitz-Grunnera?

Nie, bo galeria chce prezentować nazwiska a nie ich wytwory. Wasze czarne klatki nikogo nie zainteresują.

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

no i to jest dowód na hipokryzję w sztuce ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    REWERS: Ale czy nie będzie to kolidowało z tym co powiedziałeś wcześniej? Przecież w ten sposób nie naświetlisz niczego na filmie.
    EKG: Tak. I właśnie to jest najbardziej pociągające w tym projekcie.
    REWERS: Obawiam się, że nie rozumiem.
    EKG: Gwarantuję, że kiedy zobaczysz na żywo prace w galerii, wszystko stanie się dla ciebie jasne.
    REWERS: Przyjdę z pewnością. W imieniu czytelników i swoim, dziekuję za rozmowę.

Ok, koledzy, teraz idźmy do galerii z czarnymi nie naświetlonymi klatkami. Czy właściciela galerii przekona to, że użylśmy Bardzo Szlachetnej Techniki wynalzionej przez Emilio Kwitz-Grunnera?

Nie, bo galeria chce prezentować nazwiska a nie ich wytwory. Wasze czarne klatki nikogo nie zainteresują.
    Ja np. mam znane nazwisko. To może spróbuję? ;oD
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    Ja np. mam znane nazwisko. To może spróbuję? ;oD
    O facet! Ty to masz fuksa w życiu.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów