Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Domyślnie SAMPLE d700 + T17-35

Witam! potrzebuje budżetowe szerokie szkiełko pod FX, nie podjąłem jeszcze decyzji ponieważ nie jestem w stanie stwierdzić czy obszar jaki obejmuje Tamron zaspokoi moje potrzeby. nigdzie nie moge znaleźć sampli z tego tandemu, a jeśli są to testowe pstryki, i to bardzo przebrane. dlatego zwracam się z prośbą do was, Drodzy Forumowicze o wklejenie kilku zdjęć najlepiej na 17mm na FX. liczę na waszą pomoc

Domyślnie

Uderz do Franeq . On ma ten zestaw i sobie chwali
    JN

Domyślnie

Radek- forumowicz - na blogu opisywał dokładnie to szkło z d700

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

W tym watku http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...=140428&page=3 sa dwa moje pstryki z tego tandemu, na 17mm i F2.8 oraz jeden a 17 mm i chyba F16. Jak chcesz wiecej, to smialo Moze masz jakies pytania, tez chetnie odpowiem.
    Ostatnio edytowane przez Photoartbox ; 26-04-2010 o 18:17

Domyślnie

mam to szkło od niedawna i bardzo pozytywnie się nim zaskoczyłem ostry od 2,8 w centrum kadru, winieta do zniesienia nawet

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    W tym watku http://forum.nikoniarze.pl/showthrea...=140428&page=3 Jak chcesz wiecej, to smialo
    chętnie zobaczę kilka ujęć najchętniej reporterskich i może coś z krajobrazu i architektury jeśli posiadasz;> jesli nie to każde inne będzie mile widziane, po porstu chce zobaczyć jaki obrazek generuje ten duet

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Jutro cos wrzuce, dzisiaj juz sie nie wyrobie

Domyślnie

D700 + T17-25 to bardzo spoko duecik. AF nie jest najcichszy ale bardzo szybki i w sumie celny. Po przymknięciu do f4 jest już całkiem ostro. Na pełnej dziurze i 17mm jest IMHO spora winieta...no ale winiety są sexy ;-P
    Idzie do tego sprzętu zamontować nawet jakieś Cokiny ale wtedy z winietą bywa gorzej.

Domyślnie

zatem czekam na fotki od Photoartbox [email protected] albo na strone jak wygodniej, z góry dzięki ktosiu czy na twoim flickru co poniektóre kadry są z ww duetu;>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mydlo93 Zobacz posta
    zatem czekam na fotki od Photoartbox [email protected] albo na strone jak wygodniej, z góry dzięki ktosiu czy na twoim flickru co poniektóre kadry są z ww duetu;>
    hmm,
    nawet sporo ich tam chyba np.:
    weselnie
    jaskiniowo
    kościołowo

Tutaj masz jakiś pełnowymiarowy strzał:
    modelkowo

Za taką kasę chyba nic lepszego się kupić nie da

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów