Szukaj
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
Jedynka OK, choć osobiście dałbym jeszcze trochę dołu.
Dwójka, nie bardzo, kuleje kadrowanie, za mało miejsca po lewej. W zdjęciu brakuje magii.
No to w takim razie jeszcze jedno:
3.
No i na razie trójka najlepsza. Skoro to reportaż ślubny to dawaj więcej![]()
trzecie niestety ale też mi nie leży, ciąłbym dół aby nad tymi kamyczkami w wodzie i dałbym więcej góry trochę. Tak jak jest teraz w pierwszym momencie oczy siadają na mostek, dopiero potem dostrzega się młodych a chyba nie o to Ci chodziło.
1. w pierwszej chwili nie zauważyłem bucików bo się zlały z sukienką
2. - przepał na koszuli i ... (no właśnie nie widać czy to krawat, musznik czy coś innego)
- za dużo z prawej strony, brakuje "tlenu" przed modelem
3. jest ok ale zgodzę się że mostek trochę ociąga uwagę
Nikon D90 l 18-105 VR l N50/1.8 D l Metz 48 AF-1 l Velbon Maxi 347GB l
Mnie 3 odpowiada ale 1 i 2 nie.
Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |
1 i 2 na nie, nawet bardzo na nie. Kadrowanie, hmm... jakieś tam jest. Na 1 nie mogę się dopatrzeć ostrości, a już na pewno nie na twarzy. I jeszcze ta lewa ręka modelki, wygląda jakby nic nie było w rękawie, jakoś tak nienaturalnie. I jeszcze wydaje mi się jakby ten rękaw był tak trochę wypalony (ale to już może być wina monitora - stary i nieskalibrowany). Tło też za bardzo mi się nie podoba, taka jasna zieleń, no po prostu mi nie leży, ale to już osobiste preferencje, przyznaję.
Fotografia nr.2 zbyt optymistyczna (czyt. za zielona), i odnoszę wrażenie, że część twarzy tak jakby przejęła tę zieleń (zwłaszcza w okolicach lewej strony szczęki modela), (ale to już może być wina monitora - stary i nieskalibrowany).
Nr. 3 najsympatyczniejsza jak dla mnie, czyli może być.
Pozdrawiam
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
1/2 do kosza i to natychmiast! 3 już jest 500 razy lepszedawaj więcej
sporo gratów
Skontaktuj się z nami