Klikasz guzik od bkt ( ja to mam na guziku funkcyjnym) jednym kółkiem zmieniasz stope, a drógim ilość zdjęć i cykasz sobie albo seryjnie albo jedno po dróim. Korzystając z okazji, w D300 można robić BKT + wielokrotna ekspozycja ?
Szukaj
Klikasz guzik od bkt ( ja to mam na guziku funkcyjnym) jednym kółkiem zmieniasz stope, a drógim ilość zdjęć i cykasz sobie albo seryjnie albo jedno po dróim. Korzystając z okazji, w D300 można robić BKT + wielokrotna ekspozycja ?
FX MIKKA GOTUJE ZDJECIA !
skinny nigga pretty flacko, niggas rippin that choppers
a ja ma inne pytanie odnosnie BKT i d300s
czy da się tak ustawić żeby aparat z wyzwoleniem czasowym zrobił 3 zdjęcia z BKT-ngu z jednym nacisśnięciem spustu migawki??
czy trzeba mieć pilota lub wężyk spustowy i trzymać ;p
Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p
bo tak nie działało, na 100%. Robi się kolejne zdjęcia, albo cynglem albo seryjnie, liczba zdjęć = liczbie kłapnięć.
a wywoływanie z jednego RAWA 3 czy więcej zdjęć z różnym EV to "prawie jak" HDR z tego będzie.
D300s | N17-55 | S10-20/4-5,6 | SG3-IR | Marumi CPL Super DHG | Velbon cx-888 | Tamrac Pro 12 | Tamrac System 3
no tak ale mnie chodzi o wyzwalanie czasowe - czy da się BKT wyzwolić czasowo...
bo wiem ze z interwałometrem sie da - tam sie daje czas rozpoczęcia teraz - i po 3s rozpoczyna serie z interwalem - albo wpisuje sie czas o której godzinie ma zacząć interwał...
z tego wnioskuje ze czasowo sie BKT nie da wyzwolić - jedynie pilot podczerwieni i trzymać a aparat ustawić na serie
lub
jak mówisz wywołać 1 rawa 3x
Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p
Skontaktuj się z nami