Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Keja

Domyślnie Keja

Witam i Zapraszam!

Pozdrawiam

Domyślnie

Obrobkowo uciekla Ci pora dnia. Nie oddales jej tak do konca. Kadr bardzo fajny.

Domyślnie

Obrobkowo uciekla Ci pora dnia
    tzn?

Domyślnie

Tzn., ze obrobkowo wyglada to tak , jakbys zrobil fote w samo poludnie. A po ksiezycu i cieniach widze inna pore. Przydalo by sie to pokazac. Teraz rozumiesz co mam na mysli?

Domyślnie

Piękny słoneczny dzień nad Zalewem Mietkowskim-ok 17 h.Pozdrawiam

Domyślnie

Mnie się podoba. Można by pewnie poczekać na lepsze niebo albo zrobić memładło, ale jest OK . Może jedynie ociepliłbym to BW kapkę
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez urbik Zobacz posta
    Piękny słoneczny dzień nad Zalewem Mietkowskim-ok 17 h.Pozdrawiam
    W porzadku. Rewelacja. Tego chcesz? Pisze tylko, ze mnie to wyglada na ok 12 h.Pozdrawiam

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

czy żeby dostać tutaj pochwałę, to wystarczy zrobić cokolwiek w BW, lub standard w rodzaju pomostu nad jeziorem, kija wbitego w plażę lub samotnego drzewa na miedzy ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    czy żeby dostać tutaj pochwałę, to wystarczy zrobić cokolwiek w BW, lub standard w rodzaju pomostu nad jeziorem, kija wbitego w plażę lub samotnego drzewa na miedzy ?
    ... za to najłatwiej dostać pochwały Sam mam taki pomost ale chyba go tu nie pokażę...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Mnie się podoba. Można by pewnie poczekać na lepsze niebo albo zrobić memładło, ale jest OK . Może jedynie ociepliłbym to BW kapkę
    Co do memladla to bym polemizowal.....ten most jest na beczkach czyli pewnie podskakuje sobie wesolo na falach......wiec memladlo by sie nie sprawdzilo........

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    Chlopie...nie wystarczy...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów