Close

Strona 43 z 51 PierwszyPierwszy ... 334142434445 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 502

Wątek: Radiowy CLS

Domyślnie

I jak tam Panowie sytuacja się przedstawia na chwilę obecną?

conik
    Gość

Domyślnie

zupelnie nie wiem o czym mowicie ale i tak jestem pod wrazeniem waszej wiedzy i samozaparcia
    szacunek

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Dzięki testom wykonanym przez Tymancjo na module Phottixa, wiemy że pomysł działa, jednak zrezygnowaliśmy z częstotliwości 433MHz na rzecz 868MHz z racji mniejszych zakłóceń.
    QuadMan poradził sobie z małą przeróbką modułu radiowego, która była konieczna do prawidłowego działania w ramach naszego projektu. W tej chwili czekam na przesyłkę drobnych elementów elektronicznych i laminatu, następnie składam prototyp; może koledzy zrobią to szybciej
    Reasumując: urządzenie działa, prawdopodobnie będzie wymagać jedynie ostatnich „szlifów”.

Domyślnie

jest przewidziana wersja komercyjna?

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto

Domyślnie

Raczej kilka wersji dokładnych opisów krok po kroku, jak to zrobić. Najbardziej kłopotliwe będzie zrobienie płytki drukowanej ( będę to robił drugi raz w życiu ), samo wlutowanie elementów to 5 minut roboty (pewnie i tak poproszę o pomoc znajomego z RTV ).

Domyślnie

a czy bedziecie sluzyc pomoca tym, dla ktorych nie lada wyzwaniem jest posmarowanie chleba maslem?

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    a czy bedziecie sluzyc pomoca tym, dla ktorych nie lada wyzwaniem jest posmarowanie chleba maslem?
    Mam podobne problemy Więc damy radę

Domyślnie

ok... w razie czego bede sie przypominal

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto

Domyślnie

Mimo prostego rysunku ścieżek zamówiłem laminat światłoczuły, płytkę wykonuje się podobnie jak "odbitki stykowe"

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Art Erie Zobacz posta
    Raczej kilka wersji dokładnych opisów krok po kroku, jak to zrobić. Najbardziej kłopotliwe będzie zrobienie płytki drukowanej ( będę to robił drugi raz w życiu ), samo wlutowanie elementów to 5 minut roboty (pewnie i tak poproszę o pomoc znajomego z RTV ).
    Ja cały czas czekam na ostateczną wersję schematu - chłopaki cały czas widzę, pracują - moja deklaracja jest cały czas aktualna. Myślę że do 10 kompletów płytek jestem w stanie zorganizować po kosztach laminatu + przesyłka (wytrawione, powiercone, z ewentualnym opisem strony elementów). Ale nie chcę podchodzić do tematu, gdy cały czas schemat ostateczny nie jest gotowy - zdaję sobie sprawę że potem ewentualna przeróbka dla osoby nie obeznanej w temacie oznaczałaby zarzucenie projektu.
    D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200

Strona 43 z 51 PierwszyPierwszy ... 334142434445 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów