to jest pomiar po koderze, na jego wyjściu, wiec delay to tylko sprawa transmisji radiowej i odbiornika.
Szukaj
to jest pomiar po koderze, na jego wyjściu, wiec delay to tylko sprawa transmisji radiowej i odbiornika.
TymancjO /Tomasz Tomanek/
głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|"...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson
![]()
![]()
Informacja dla wszystkich, którzy jeszcze nie zrozumieli
Mamy Radiowego CLS'a
EDIT
Tomek czekasz na Telecontrolli, czy "psujesz" Phottix'a ?
Ja chyba poczekam na zamówione moduły 868MHz, będą miały lepsze osiągi i parametry, a dodatkowy kpl. Phottix'ów się przyda![]()
Ostatnio edytowane przez Art Erie ; 13-05-2010 o 19:25
juz mam na wpół polutowane z photixa
głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|"...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson
W takim razie idę zaopatrzyć się w browarki i czekam na pierwsze radio-CLS'owe błyski dzisiejszego wieczoru![]()
działa Q..wa ja pierdziu
halleluja!!!
Mistrze!
a za miesiąc zaczną się pojawiać na ebay'u od chińczyków :P
To mam następnego questa dla was:
zróbcie odbiornik cls'a który by obsługiwał sygnały manualnego ustawiania mocy i zmieniał je na sygnał TTL, żeby można było tego używać z lampami typu SB-24, vivitar 285 itp.
JK wzywany jesteś do tablicy! Super robota chłopaki. Od samego początku wierzyłem, że coś z tego musi powstać. Czekam na pierwsze testy jakości działania.
Skontaktuj się z nami