Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Problem z Firefoxem

Problem z Firefoxem jest. Zaczęło się wczoraj. Gdy rano po włączeniu kompa chciałem uruchomić liska wyskoczyło mi coś takiego:

Uploaded with ImageShack.us

Pomyślałem, trudno czasem się zdarza, przeinstalowałem dziada i sprawa wyglądała na zakończoną. Jednak dziś rano sytuacja się powtórzyła. Przeinstalowanie nic nie dało i nadal wyskakiwał ten sam problem. Jako że miałem nie najnowszą wersję programu, postanowiłem ściągnąć najnowszą i zobaczyć co sie stanie. O dziwo po zainstalowaniu, najnowsza wersja Firefoxa odpaliła. Radość jednak nie trwała długo. Kilka godzin temu musiałem wyłączyć kompa. Po ponownym włączeniu oczywiście lisek nie odpalił a przeinstalowanie nic nie daje. Teraz siedzę na IE bo Chrom również odmówił posłuszeństwa. Odpala się ale nie łączy się z żadną stronką. Żeby było dziwniej wczoraj Chrome działał normalnie. Jak tak dalej pójdzie to jutro i bez IE zostanę.
    Ktoś coś wie co się do diabła dzieje :/
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 23-04-2010 o 20:45 Powód: ort. "zakończonął", "powturzyła"
    D90|N35 1.8|N50 1.8|N18-70|N55-200|Pentacon 135 2.8|SB-600|MB-D80|dwa statywy i parasolka

Uprawnienia umieszczania postów