Szukaj
jak dla mnie to sa genialne. szczegolnie pierwsze.
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Genialne...
Przepraszam, że off topic, ale czy jak podłączyłbym taki sam filtr do mojej 50-tki, tylko że ja robię na filmach czarno-białych, to byłby efekt białej zielenie i ciemniejszego nieba? (wiadomo, że w czerni i bieli.)
"Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."
z tego co wiem to potrzebny jest specjalny film do fotografi IR na analogu.
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Jest potrzebny sam film, czy film i filtr? Są filmy czułe na podczerwień czarno-białe? A co by się stało, gdybym na filmie panchromatycznym czarno-białym na obiektyw założył taki filtr?
"Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."
Zdjęcia bajeczne, zwłaszcza drugie mi podchodzi... Ale czy ruszałeś niebo? Czy na IR niebo nie powinno być inne niż naturalnie niebieskie? Woda też jakby naturalna, czy nie powinna być inna?
O dosc banalnej prawdzie, ze w IR trzeba tak samo dobrac najpierw ciekawa scenke i jeszcze uwzglednic pewne zmiany z tytulo odwzorowania IR, praktycznie kazdy juz chyba wie i w jednym ujeciu jest nawet ciekawie, ale interesowaloby mnie, aby na "zwykla" fotke nalozyc tylko delikatnie wersje IR (zmiksowac). Ciekawi mnie, co by z tego wyszlo. Wersja IR niekoniecznie kolorowa. Ba, moze nawet test w rodzaju 25, 50 i 75% bylby pogladowo ciekawy...![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Fajnie mozna tworzyc "inna rzeczywistosc"
Dzieki za mozliwosc obejrzenia.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami