Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie Ambona wiosennie.

Witam.

Proszę nie kojarzyć z żadnym Windowsem.

Tutaj na pewno go nie ma,jedynie polna ambona na skraju lasu z podmokłym terenem.
    No cóż las się dzisiaj nie załapał

Swoją drogą niezle poryte jest to pole przez dziki

Coś około godz.15

Zapraszam.

D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

czysto, schludnie i z motywem głównym
    widzi sie

Domyślnie

za każdym razem jak patrzę na Twoje zdjęcia (przyznam szczerze, że każde mi się podoba) to sobie myślę, że warto się kiedyś wybrać w okolice gdzie je robisz, żeby to wszystko zobaczyć na własne oczy i obiektyw...no i tym razem jest oczywiście tak samo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    za każdym razem jak patrzę na Twoje zdjęcia (przyznam szczerze, że każde mi się podoba) to sobie myślę, że warto się kiedyś wybrać w okolice gdzie je robisz, żeby to wszystko zobaczyć na własne oczy i obiektyw...no i tym razem jest oczywiście tak samo
    No to daleko masz
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Ambonę chyba widziałbym jeszcze bardziej na lewo, by podkreślić przestrzeń. Kolory miód.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    Proszę nie kojarzyć z żadnym Windowsem.
    Dobra, dobra Fajne foto.

Domyślnie

Dla mnie...super.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

dla mnie też...ale jednak pierwsze wrażenie mam takie, że za dużo nieba jest na tym zdjęciu. Ale tak chciałeś i niech tak będzie. pzdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ambonę chyba widziałbym jeszcze bardziej na lewo, by podkreślić przestrzeń. Kolory miód.
    Tak chciałem,ale coś mi przeszkodziło
    Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    dla mnie też...ale jednak pierwsze wrażenie mam takie, że za dużo nieba jest na tym zdjęciu. Ale tak chciałeś i niech tak będzie. pzdr
    Niebo w tym przypadku jest ciekawsze niż podłoga.
    Myślę,że by go brakowało jakbym uciął

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów