Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Szaro bure

Domyślnie Szaro bure

Witam,

wczoraj umówiłem się na sesję z Justyną. Przez większą część sesji chowaliśmy się przed deszczem, wiatrem, a chwilami gradem. Pierwszy raz robiłem zdjęcia przy takim braku sensownego światła. Blenda nie miała czego odbić a lampa schła w plecaku. Aura ponura była okrutnie. Stąd też nastrój zdjęć.

Zapraszam i jak zwykle proszę o krytykę i rady.

1.
    2.
    3.
    4.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Nie dodam bo nie będą mi do nastroju pasować

Domyślnie

Zdecydowanie poproszę kolor. Nawet sinozielony czy niebieskawy cross, ale jednak. Zwłaszcza fota w kwiatach się prosi o kolor.
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

Niech prosi, nic z tego.

Domyślnie

Toś przepiękną modelke dorwał Ja się próbuję z Justyną od zeszłego roku umówić i jakoś ciągle nam nie wychodzi
    Świetne zdjęcia, bardzo podoba mi się konwersja, choć na dwójce nieco za jasne ramiona wyszły.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

A guzik z pętelką tam kolor.
    Jest pięknie tak jak jest: dla mnie ideał to 1 2 i 4, na 3 ... nie rozumiem pozy... Anyway 2, potem 1, potem 4 ładne portrety

Jakiego szkła użyłeś na 1 i 2?
    Ostatnio edytowane przez korsarz ; 23-04-2010 o 00:31

Domyślnie

Dzięki.

Witek, naprawdę warto się z Justyną umówić. Ja mam niedosyt jak nie wiem, przez tą pogodę czuję się bardzo niespełniony. Postaram się ją jeszcze wyciągnąć.

Korsarz, 2, 3 i 4 zrobione cudnym Samyangiem 85, 1 prawdopodobnie też, ale jest jakaś szansa że jednak N50/1.8. W pracy nie mam jak w exifa zajrzeć.

Domyślnie

Dla mnie tylko czwórka, chociaż kontrast lekko bym chyba zmniejszył (cienie smolisto i włosy ciężko wyszły). Jeden tak ani glamour, ani portret - "ni pies ni wydra". Ogólnie przyjemnie.

Domyślnie

3 taka sztuczna.. Podoba mi się 2
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Dziękuję bardzo. Justynę zaproszę jeszcze pewnie nie raz i mam nadzieję że pogoda będzie lepsza.

Uprawnienia umieszczania postów