Szukaj
Mi się nie podobaNa wszystkich zdjęciach tytułowy skuter jest nie ostry gdzie niegdzie tylko na przednią lampę udało Ci się złapać ostrość.
No ciekaw jestem, jak panoramować skuter z 1,5m szerokim kątem, żeby wyszedł cały ostry... Tyle ostrej powierzchni, ile jest (a myślę, że nie jest tak mało) moim zdaniem wystarcza.
Ostatnio edytowane przez MatusP ; 22-04-2010 o 21:14
No niestety w sumie do mnie też to nie przemawia.. W sumie nie ma takiego głównego motywu, co byłby ostry, na kilku zdjęciach wszystko jest zamazane.
Musisz jeszcze trochę popracować nad panoramowaniem.
po pierwsze panoramowanie popracować po drugie, znajdź temat mój gdzie jest drift open wyrazów czy coś podobnego i zobacz sobie jak robi się szybszym o wiele samochodom z odległości 2-3 metrów i da się to zrobić, moim zdaniem największy błąd który być może zrobiłeś to za długi czas, panoramuje się przy czasie 1/160 a nie przy 1/30, jak się nauczysz konkretnie to robić to możesz zejść nawet do 1/125 dla jeszcze lepszego efektu a ćwiczyć możesz na jakiejś prostej drodze gdzie przejeżdżają samochody nic trudnego, pozdrawiam...a i jeszcze sam temat, skutery, może gdyby to było coś ciekawszego to inaczej by na to ludzie spoglądali.
Skontaktuj się z nami