Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Arrow Pogrzeb Rzecznika Praw Obywatelskich

Sam nie wiem.
    Zdjęcia robiłem jedynie na tej części ceremonii pogrzebowej która odbyła się na cmentarzu. Poszedłem tam z nastawieniem stricte dokumentalnym, a wyszedłem z stamtąd dość mocno rozbity, gdyż zdjęcia już wtedy w moim odczuciu nie nadawałyby się, ani do prasy, ani dla rodziny jako pamiątka.
    Kiedy poszła pierwsza klatka z 17 pozostałych które jeszcze były na filmie, straciłem kontakt z rzeczywistością i z tym co sobie założyłem czyli że zrobię krótki treściwy i rzetelny dokument o pochówku pana Kochanowskiego.

Pokazuję wszystkie zdjęcia w kolejności jak na negatywie od 20 do 37, gdyż liczę że ktoś może zanalizuje co też takiego nawyprawiałem i co chciałem pokazać.

Ps. Na zdjęciu nr 12. z tylnej kieszeni spodni wystaje banknot. 100zł

Link: http://kamil44.carbonmade.com/

Tu jedno zdjęcie na zachętę:

Nikon F80 + 24mm, 35mm, 50mm - Neopan 400 + X-TOL
    Skan z negatywu.

Domyślnie

Jestem pod wrażeniem, mocny materiał.

Domyślnie

Świetne zdjęcia!

Domyślnie

Trochę OT. Czy to był ten as, co całkiem niedawno, rozkazywał kupić szczepionkę na świńską grypę dla całego narodu ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 124miko Zobacz posta
    Trochę OT. Czy to był ten as, co całkiem niedawno, rozkazywał kupić szczepionkę na świńską grypę dla całego narodu ?
    To ten... ale nie czas teraz wspominać takie rzeczy.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A czemu nie? To nie tragiczny męczennik. To nie bohater narodowy. To ofiara tragicznego wypadku. Śmierć nie zaciera głupot jakie ostatnio wyprawiał. Chichot historii (czarny) polega na tym, że jego szczątki mogły wrócić dzięki sprawnej i ofiarnej działalności Minister Kopacz, która go identyfikowała... On za życia chciał ją wsadzić za kraty w imię*ideologii PIS...

Zdjęcia świetne. Super, że ktoś jeszcze do koreksu zagląda... Ehhh - wstyd, że ja już nie
    Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
    dalej podpis był nieregulaminowy

Domyślnie

powiem taak...każde jedno zdjęcie tego autora mnie co raz to bardziej zaskakuje

Domyślnie

Robi robotę. Bardzo dobry set, złożony z samych dobrych/bardzo dobrych zdjęć. Zazdroszczę i gratuluje.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów