Szukaj
1. Wg. mnie niepotrzebnie ucięte włosy , ale ogolnie zdjecia ok , podoba sie
2. Zabrakło mi kawałka cienia ... Bez cienia , węższy kadr też byłby super.
1. Niby ładnie, skórka, poza, modelka. Jest to niezłe zdjęcie na pewno. Ale przede wszystkim wygląda na nie do końca trafione światło w tym kadrze, ze względu na rozkład cieni na twarzy. Jeżeli ma być perfekt, to niestety, ale tu jest tylko dobrze, a nie bardzo dobrze. Cięcie góry takie sobie rzeczywiście. Zrób sobie eksperyment, odetnij górę kadru, powiedzmy do piersi, a następnie go przywracaj ku górze. Wyjdzie na to, że twarz jest kompletnie zbędna, a i włosy w takim układzie i nieładzie, bardziej przeszkadzają niż pomagają. twarz wyszła ładnie, ale tylko po oświetlonej stronie.
2. Przede wszystkim włosy i cień od nich na twarzy. Naszły na policzek i zdeformowały twarz. I druga rzecz, to zabawa cieniem - no to już powinno być raczej wiadome, że musi tu być perfekcja. Inaczej dostajemy efekt przypadkowości, który bardziej przeszkadza zamiast pomagać. Zatem albo cały cień (a przynajmniej bez takich cięć), albo wcale lub nie grający aż takiej roli. A zatem ponownie - zgrabna modelka, poza - super. Oświetleniowo i kadrowo, kąt ustawienia twarzy do światła - nie jest jeszcze perfekcyjne. Tutaj wymiary pomieszczenia mogły grać rolę i jeżeli tak było - kompromisy zrozumiałe.
No i żeby nie było - to są bardzo dobre prace.A komentarz taki, ponieważ chciałoby się tych drobiazgów jeszcze paru, by było naprawdę idealnie.
Bardzo ładna modelka.
Cienie na twarzy niepotrzebne.
Nono, ładne te jeansy
Prawie jak reklamówka calvina kleina http://facultystaff.vwc.edu/~mhall/a...n%27s%2092.jpg
ale podoba się.
Grunt to ładna modelka, jako takie jeansy, dobre oświetlenie i aparat
Swietnie sobie poradziłes, jest git!![]()
Jeżeli to reklamówka dżinsów by była, to raczej słaba.Tytuł odbieram raczej jako nawiązanie do ubioru i tyle. A pokazane zdjęcie z reklamą CK (mimo denerwujących mnie przepaleń) naprawdę świetne.
Skontaktuj się z nami