Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

Oj, hani, dzisiaj ja to napiszę - chyba miałeś słabszy dzień...
    Po ostatnich świetnych setach ten jakiś taki... Zaczniemy od pozytywów - podoba mi się jedynka i 9b - zdecydowanie najlepsze z setu. Fajne 6b, ale kadr dałbym odrobinkę bardziej w prawo i jednak mogłeś pousuwać te pęknięcia tynku, bo trochę przeszkadzają, takie ni w pięć, ni w dziewięć. 7b tez przyjemne.
    Na 4 mocno widać obróbkę na granicy włosy/tło, zrobiła się aureolka. Poza tym obróbka twarzy na 4 i 5 zbyt agresywna, powychodziły plamy. Na 5 przejścia światło/cień nie do przyjęcia.

Za to filmy coraz lepsze. Bardzo lubię je oglądać. I znowu dałeś w filmie o wiele lepsze kadry, niz pokazujesz nam w dzisiejszym secie
    Pozdrawiam
    Witek

PS.
    I ogromny plus za muzykę w filmach - uwielbiam Enya i Enigmę
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Sesja najsłabsza z ostatnio prezentowanych. Fatalna miejscami obróbka, słabe światło. Pokazałeś też tu najgorsze zdjęcia chyba, bo widzę na filmie ciekawsze ujęcia już obrobione. Z zaprezentowanych zdjęć jakbym musiał coś wybrać to 10 - z pewnymi zastrzeżeniami (uda, cięcie z prawej).
    Ale na pewno kolejną sesją z powrotem pokażesz na co Cię stać. O to się nie martwię.

PS> Jednocześnie z Witkiem skrobane - jak zwykle inne typy, ale wrażenie ogólne podobne.

Domyślnie

Własnie obejrzałem film, zdecydowanie lepsze ujecia są zaprezentowane w filmiku niż tu w wątku.

Gorszy dzień chyba, ale i tak jestem pod wrażeniem

Domyślnie

Jedynka mi się najbardziej podoba.

ps. Mam pytanko - co Cię wku... w 4minucie filmu?

Domyślnie

Ciężki masz palec, po 800 zdjęć na sesję

Domyślnie

Hanibal moglbys wrzucic zdjecie nie wywolane ?
    Z gory dzieki.

Domyślnie

w 4 min filmu [---] sie na swiatło
    nie pokazuje niewywolanych RAW

ta sesja byla dlugo rozlozona w czasie wiec sieknalem ponad 700 fot. normalnie na 2,5g sesji

co do eksperymentow to dobrze ujete. staram si eby bylo inaczej nadal szukam...

natomiast obserwujcie forum.. moj nastepny set ktory wlasnie robie to dopiero bedzie eksperyment
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 23-04-2010 o 15:05 Powód: używanie wulgaryzmów
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Zerknąłem na flickr - ostatnie ujęcia czarno-białe - postarałbym się dopracować konwersję, a jeśli to nic nie da, to usunąć "ręcznie" siatkę naczyń z nóg.

Domyślnie

Modelka kosa - tylko ten złom w twarzy ...
    Foty ... wróć do poprzedniego stylu - o ile można tak powiedzieć.
    3 - ladna ale szkoda oka, pewne detale cery za bardzo sie w oczy rzucaja no i ten złom ... wiem, że to kwestia gustu, niemniej zawsze każe złom wyciągać lub go skrupulatnie usuwam w PSie bo za bardzo przyciąga uwagę
    4 - obrobka - od A do Z na "nie". Duchy za włosami, jakby przeostrzone contrastem tonalnym, cera wyszła w dziwnym odcieniu jasności
    6b - na moje oko bez zmiękczania i z usunięciem defektów ściany, lub mocniejszym ich wyeksponowaniem w całości kadru mogłoby być ciekawiej
    10b - za poprzednikami ... uda ...
    a zdjęcia z "PART-nerką" nie komentuję, nie gustuję w mężczyznach Tak czy siak, kadry ciekawe niemniej wiele im brakuje do poprzednich serii, przede wszystkim są jakby pozbawione tego specyficznego klimatu Twoich fot.

pozdrawiam
    P35 | Zeiss ICON | Psix | D700 | S5 Pro | SZKŁA | LAMPY | OKO
    www.vapstudio.net

Oszczędny w słowach Awatar mendzik
    Miasto
    Dublin - Kraków

Domyślnie

Z jednej strony oglądając Twoje zdjęcia i filmiki (nie tylko z tej galerii) człowiek jakby dostaje wiatru w żagle i ma ochotę pstrykać i pstrykać bo chciałby i myśli, że wyjdzie mu tak samo. Wszystko wydaje się być takie proste (samo przygotowanie modelki/modela, pstrykanie zdjęć czy ich poźniejsza obróbka). Prawda jest jednak taka, że to po prostu kawał świetnej roboty na każdym etapie - w mojej ocenie na tym forum podniosłeś poprzeczkę nie do przeskoczenia. Gratulacje!

no cóż pozostaje próbować i wzorować się na takich jak Ty a kiedyś może... się dorówna.
    Mendzik | Nikon D80 + N70-300VR + T17-50VC

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów