myślę ze tu ps nie ma za wiele do roboty. szkoda ze mucha złapana z boku, nie patrzy w nasza stronę. deczko bym przyciemnił, kolorki są ok.
Szukaj
myślę ze tu ps nie ma za wiele do roboty. szkoda ze mucha złapana z boku, nie patrzy w nasza stronę. deczko bym przyciemnił, kolorki są ok.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Zaraz pakuje aparat do torby i ruszam w plener. Zaswiecilo sloneczko, a znam miejsce gdzie w lecie placze sie mnostwo wazek a na wiosne przy kwitnacych sliwach szwendaja sie trzmiele. Moze uda mi sie cos ustrzelic.
Dziekuje wszystkim za mile opinie. Nie spodziewalem sie tak wysokich notowan, bo osobiscie mnie te muchy srednio sie podobaja. Ale to pewnie zboczenie, naogladalem sie fotek specjalistow i teraz mam bardzo duze wymagania wzgledem siebie. Ale to moze i lepiej, po co wpadac w samozachwyt na przecietnych pstrykach.
Maly bonusik, bo fotka w sumie latwa do zrobienia, wiec nie bede zakladal nowego tematu:
bonusikiem się nie popisałeś![]()
za proste , i brak czegoś ,pusto
Dlatego dokleilem go na koncu. Bo wiem, ze nic specjalnego. Moze poza poprawna ostroscia. Wczoraj bylem w plenerze, dopadlem jaka muche i ja obcykalem. Niestety cala ostrosc zamiast na glowe poszla na grzbiet, przez co zdjecia sa nieakceptowalne.
Jeszcze wczesnie i malo owadow.
Witaj,
ja dodam tylko, że na bonusiku świetny bokeh, gdyby taki był na zdjęciu nr 1 i 2 byłoby super, pozwoliłoby to się skupić na muszce.
Pozdrawiam
Adamson
Bardzo udany debiut.
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Skontaktuj się z nami