Miejscowość Elphin i jeden z kilku zabytkowych irlandzkich wiatraków.
Szukaj
Miejscowość Elphin i jeden z kilku zabytkowych irlandzkich wiatraków.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
ciasno z wiatrakiem, poza tym tak ni jak ... ;/ nie bardzo jest na czym się skupić w kadrze. Ale kolorystycznie jest ładnie![]()
d90 + N 18-105 VR + torba wypchana uporem i chęciami
Mnie się podoba - tak trochę z krainy Hobbit-ówciachnąłbym prawą zraz za słupami elektrycznymi.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Dalbym wiecej swiatla... choc wiem, ze go tam brakowalo.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
AL dla mnie też trochę mało swiatła szczególnie na górze, nie komponuje mi się to niebo z całością choć miejscówka naprawdę przednia, jeszcze jedna rzecz która mi przeszkadza to ten klin drogi w PD chyba, nawet nie chyba ale na pewno "zasiałbym" tam trawnik![]()
Koledzy prawdę mówią. Niewiele zabrakło.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Jako, że zabrakło światła chciałem z chmur wyciągnąć ile się da. Na razie trawy siał nie będę. Spróbuje się jeszcze raz na niego zaczaić, może do tego czasu sama urośnie.
Jest to ostatni odrestaurowany wiatrak z terenu Irlandii jaki zagościł w mych zbiorach. Jest klika innych wstanie ruiny ale o nich innym razem
Przy okazji pozwoliłem sobie odświeżyć kilka zapomnianych zdjęć
Ostatnio edytowane przez Al Koholik ; 21-04-2010 o 10:23
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Z calej serii dla mnie najlepsza bezaapelacyjnie 6, zarowno kadrowo i kolorystycznie.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
6 bardzo dobra![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
no chłopie ale teraz dowaliłeś foty, każda dopracowana aż się napatrzeć nie mogę, oprócz dwójki która jednak skażona elektryką i dachami chałup trochę traci, wszystkie są świetne - oczywiście nr 6 bezapelacyjnie bije wszystko, ale piękna jest też 5, 7 i 2-jka - gratki![]()
Skontaktuj się z nami