Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Pocztówka z...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Pocztówka z...

... tu akurat Mazury, choć widok dość pospolity w naszym kraju. Ciepły, kwietniowy dzień, słońce niemal w zenicie.

Zapraszam.
    Ostatnio edytowane przez Nikonozaur ; 20-04-2010 o 20:42
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Wydaje mi się że dół jest za jasny.....może nie te światełko ??
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Andrzej....szybko popraw podloge.......swietny kadr ze wzgledu na ksztalt chmur i terenu.....ale przy kolorze i nasyceniu nieba podloga jest za jasna i za blada!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Andrzej....szybko popraw podloge.......swietny kadr ze wzgledu na ksztalt chmur i terenu.....ale przy kolorze i nasyceniu nieba podloga jest za jasna i za blada!
    Podmieniłem, deczko przyciemniłem trawę, jednak muszę powiedzieć, że nowa jest jeszcze w powijakach, za to na glebie leżało mnóstwo zeszłorocznego siana.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Eee pozwolilem sobie na taki manewr....mozliwe ze za mocno........roznica niewielka ale staralem sie przyciemnic tylko wiosenna zywa trawke
    Tak jak wspominalem kadr jest swietny ale jakos przy tym zywym niebie jest za blado

Domyślnie

Najbliżej mi jednak do pierwszej, niewidocznej już wersji. W rzeczywistości świeżej trawki tam na lekarstwo za to siana w bród. Przy ostrym słońcu efekt może być tylko jeden - blada gleba.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Najbliżej mi jednak do pierwszej, niewidocznej już wersji. W rzeczywistości świeżej trawki tam na lekarstwo za to siana w bród. Przy ostrym słońcu efekt może być tylko jeden - blada gleba.
    Masz rację....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

"Wieje" starannością kadrowania - bardzo miły i ciekawy krajobraz.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Świetnie złapane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    ..... odwieczny dylemat - kreować, czy dokumentować? .
    Bo jak już sypnie zielenią, to żeby nie wyszło, że zdjęcia z kwietnia są takie same jak z maja.
    Pozdrawiam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów