Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: Materac

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Pozwolę sobie odświeżyć. Teraz i ja mam problem -- czas kupić nowy materac. Teraz pytanie do Was. Korzystaliście z materaców firmy M&K Koło foam? Może polecicie jakieś inne sprawdzone marki?

PS.
    Od razu zaznaczam (znając zamiłowanie użytkowników do proponowania jednych z najdroższych produktów), że nie mam do wydania na materac 5000 zł. Maks ile mogę dać to 2000 zł za materac 160x200 cm.
    Z dołu dzięki za pomoc.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-12-2010 o 11:43 Powód: pis. ("materacy")
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Korzystaliście z materaców firmy M&K Koło foam?
    Z tej firmy polecam Estrelle lux w wersji alergik. Nie za miękki, nie za twardy. Sprężyny w osobnych koszulkach, warstwa lateksu i inne pierdoły. Obicie alergik ma zamek i pozwala na zdjęcie go (pierze się w pralce). I z 2000 zł zostanie sporo
    Jak kupisz materac to pamiętaj o przekręcaniu go, na początku co jakieś 2 tygodnie, później co miesiąc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kepih Zobacz posta
    Z tej firmy polecam Estrelle lux w wersji alergik. Nie za miękki, nie za twardy. Sprężyny w osobnych koszulkach, warstwa lateksu i inne pierdoły. Obicie alergik ma zamek i pozwala na zdjęcie go (pierze się w pralce). I z 2000 zł zostanie sporo
    Jak kupisz materac to pamiętaj o przekręcaniu go, na początku co jakieś 2 tygodnie, później co miesiąc.

Również polecam ESTRELLĘ LUX - od 4 lat spisuje się świetnie ma stronę letnią i zimową. Wysypiam się świetnie
    foto, jazz & more .....

Uprawnienia umieszczania postów