Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Rzeka Wisłok

Domyślnie Rzeka Wisłok

Witam

Zdecydowałem się wrzucić dwie fotki robione w tamtym roku, to mój drugi wrzut na forum, czekam na opinię

Kadr z daleka:

Kadr bliższy w stronę mostku:

D90+mb-d80|T17-50diIIvc|N50f1.8|S70-300APO|SB-900|Benro A-650EX + BH-2 i drobiazgi

Domyślnie

Moim zdaniem poradziłeś sobie BDB....Trochę słup przeszkadza
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

nie zapachnialo mi na jedynce photomatixem??! noi syfek na matrycy straszny w PG

Domyślnie

Jedynka jest z dwóch zdjęć sklejona z powodu potrzeby dużej rozpiętości tonalnej - jasności w niebach, a ciemności pod krzaczkami - niestety widać trochę na gałęzi na górze, w drugim jest już chyba normalnie. Dokładniej nie pamiętam, bo tak jak napisałem zdjęcia robione i obrabiane w tamtym roku na wakacjach.
    Co do syfku to wtedy miałem ich bardzo dużo, bo na plenerach się sprzęt trochę brudzi i syfi, na szczęście kolega zna gościa co wyczyścił i jest lux jak nówka matryca
    D90+mb-d80|T17-50diIIvc|N50f1.8|S70-300APO|SB-900|Benro A-650EX + BH-2 i drobiazgi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luczek Zobacz posta
    Co do syfku to wtedy miałem ich bardzo dużo, bo na plenerach się sprzęt trochę brudzi i syfi, na szczęście kolega zna gościa co wyczyścił i jest lux jak nówka matryca
    Ale to w zaden sposob nie tlumaczy tego, ze nie usunales go ze zdjecia, ktore do watku wstawiles.
    Aaaa... Draznia mnie te poziome kable na pierwszym.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

'bajkowy' taki hdr Ci wyszedl.
    kiedys tez mi sie to podobalo

ladne miejsca, fajnie podane, szkoda ze linie...
    eerf ylf llahs i, dog eb llahs i

Domyślnie

Wiem że bajkowo ale jakoś mi się takie podanie spodobało, drugie mi najlepiej leży. Jeszcze będę próbował w tym roku coś w tamtych okolicach, może coś wyjdzie ciekawe to dorzucę. Dzięki za komenty

Domyślnie

dwojeczka jest niezła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dwojeczka jest niezła
    Tak jest

Domyślnie

Miejscówki bardzo ciekawe .
    Dwójka fajna jest, jednak jedynka moim zdaniem też ma potencjał.
    Ale koniecznie bez elektryczności, bo moim zdaniem tu nie bardzo pasuje .
    Pozwoliłem sobie dokonać pewnych modyfikacji w pierwszym kadrze (mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko). Jakby co to szybciutko usunę . Szkoda, że to tylko z małego jpga .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów