Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Nożyczki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streetfighter69 Zobacz posta
    Pasowalyby mi tam jakies naprawde ciekawe, stylowe nozyczki zamiast takich pierwszych lepszych z marketu
    To są Specjalistyczne Nożyczki do Cięcia Negatywów z zakladu fotograficznego przy Al. Krakowskiej, a nie "pierwsze lepsze z marketu"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    To są Specjalistyczne Nożyczki do Cięcia Negatywów z zakladu fotograficznego przy Al. Krakowskiej, a nie "pierwsze lepsze z marketu"
    Z tym marketem to zartowalem, ale chodzilo mi o to, ze te nozyczki nie sa zbyt stylowe i malo kto zauwazy, a tym bardziej doceni, ze jest to specjalistyczny sprzet do ciecia negatywow

Chodzilo mi o nozyczki np. takie jak te:

albo te:
    Ostatnio edytowane przez streetfighter69 ; 28-04-2010 o 09:39
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Jak zwykle pomysłowość nie zna granic
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

"Pozytywna" to zabawa i pole do testów
    Na każdej sesji uczymy się jak podchodzić do różnych tematów. Sesja z nożyczkami była robiona "z doskoku" - nauczyliśmy się jakie materie ładnie się tną i jakie ciekawiej wyglądają przy takiej destrukcji. Wiem już, że model nożyczek powinien być dopasowany do klimatu zdjęcia, że szarpanie materiału wygląda ciekawiej niż równe cięcie (nawet bardzo fantazyjne), itd.
    Chciałbym, żeby w przyszłości te "pozytywne" doświadczenia zaskutkowały sesjami zrobionymi z większym rozmachem. Narazie kompletuję ekipę

Domyślnie

przeciecie wstęgi?
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów