Szukaj
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
D80 +N 35 1.8 +S28-105 2.8/4 +Ndi622 i zbieram na reszte
Jak widzę zniknęła spora część tego wątku zawierająca dyskusję na temat motywów zamieszczania znaków wodnych na fotografiach.A szkoda ,bo problem jest ważny i dość rozpowszechniony.Wielu osobom wymiana poglądów na ten temat mogłaby zwrócić uwagę na tę sprawę.Czy na tym forum nie można wymieniać myśli,prowadzić dyskusji na tematy nieco ogólniejszej natury niż zagadnienia czysto techniczne?Mam nadzieję ,że osoba która podjęła tę decyzję potrafi jakoś sensownie ją uzasadnić.Fakt,że było trochę personalnych przepychanek,ale część postów była merytoryczna i tych szkoda.
Ostatnio edytowane przez Duder ; 24-04-2010 o 00:34
A new shit has come to light...
Duder ja nie rozumiem Twojego zdziwienia. Przecież autor wątku zadał jasne i konkretne pytanie na które dostał odpowiedź, jednak potem rozpętała się dyskusją mająca już niewiele wspólnego z tematem przez co wątek stracił przejrzystość.
Jeśli chcesz sobie podyskutować na ten temat to załóż sobie topić odnośnie używania znaków wodnych w innym dziale forum (np. Cafe) i będzie po problemie.
D610, V1, FM2n
Jak widzę nieco inaczej pojmujemy funkcję forum.System typu pytanie - odpowiedź jest może użyteczny,ale mało rozwijający.Zwróć uwagę jak wiele informacji i zagadnień porusza się "przy okazji" i mimochodem.To poszerza wiedzę,horyzonty i skłania do zastanowienia,a czasem do zajęcia jakiegoś stanowiska.Jak sam zauważyłeś autor dostał odpowiedzi,więc poboczna dyskusja w niczym nie przeszkodziła.
A new shit has come to light...
Skontaktuj się z nami