Szukaj
2 wysmakowana... Taki niski klucz... Super... 1. To Twoje tonacje, czy było takie światło? Jakoś mi nie podchodzi...
1. to moja tonacja ale światło takie było tzn. konwersja do BW+ton. Wiem, że mogłem kadrować bardziej w prawo, cholera. Ale czy zdjęcie jest warte czegoś samo w sobie - bo emocje, o które mi chodziło na nim widać, to, jak ten zespół się między sobą rozumie i dogaduje (czego niestety nie ma w niektórych innych zespołach muzycznych ale to inna bajka)
Może inaczej - jeśli ta fota ma obrazować ludzi, którzy nie tylko grają, ale świetnie się w tym czują i bawią - to ok... pokazuje to... Ale chyba bym sie krzywymi pobawił, bo te przepały rażą...
@NBA, a które przepały najbardziej Cię wkurzają? Z przepałami to było tak, że faktycznie światło stricte rotundowe, mogłem trochę przymknąć przesłonę, ale wrzucę coś z poprawką, tylko powiedz które przepały Cię wkurzają![]()
Jedynka słaba technicznie, coś nie udała się ta ucieczka w BW (do tego z dziwnym odcieniem). Szczególnie widać to na twarzy Myszkowskiego. Dwójka według mnie ciekawsza, niestety statyw na tle gitary odwraca uwagę i psuje kompozycję. Tylko tyle się tam działo? Może coś więcej, wszak to reportaż![]()
Znacznie więcej i w odrobinie wolnej chwili postaram się wrzucić więcej z tego wydarzenia![]()
Ale szybciej chciałem po prostu usłyszeć Wasze opinie o nich bo konfrontacja jest znacznie ciekawsza.
bth, mógłbyś opisać co widzisz na twarzy Myszkowskiego? Chodzi Ci o brak trójwymiarowości czyli jakby spłaszczenie światłem twarzy czy o coś innego? I w czym jeszcze się ta techniczna słabość przejawia?
Co do kompozycji dwójki to broniłbym jej o tyle, że zamyka się w trójkąt, gitara, statyw, postać solistyNo ale to moje zdanie.
![]()
Dokładnie o to, jest płasko, w takiej konwersji wyszło to średnio. Co jeszcze? Pierwsze wygląda na minimalnie ruszone, szumy w dolnej części nieprzyjemne (wyszedł syf z wyciągania cieni lub ostrzenia). Ten kompozycyjny trójkąt moim zdaniem naciągany![]()
Skontaktuj się z nami