Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

że odkopię
    no za ch... nie mogę lisa zmusić do zapamiętania loginów
    a może ver. 4 beta jest temu winna ?
    czy trzeba coś jeszcze zaptaszkować ? : http://img257.imageshack.us/img257/5433/beztytuusow.jpg
    ff

Domyślnie

W zakładce "Prywatność", na dole, nie masz czasem zaznaczonego "Czyść historię podczas zamykania programu Firefox" i w ustawieniach czyszczenia zaptaszkowane "Zapamiętane hasła"?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eskimoss Zobacz posta
    W zakładce "Prywatność", na dole, nie masz czasem zaznaczonego "Czyść historię podczas zamykania programu Firefox" i w ustawieniach czyszczenia zaptaszkowane "Zapamiętane hasła"?
    Bingo !
    Dzięki
    ff

Domyślnie

co do Exif do polecam FxIF, właściwie to jestem oficjalnym tłumaczem wtyczki (spóźniłem się z ostatnimi zmianami dlatego nie ma polskiego w ostatnim wydaniu ale w następnym powinien już być )
    D800 || D810
    Samyang 14 F2.8 || Sigma 24-35 F2 || Sigma 85 1.4 A || Tamron 70-200 F2.8 G2
    https://wedd.photo/

Domyślnie

Mam maly problem z zainstalowaniem opandy do FF. Wyskakuje mi takie oto okno.
    Ma ktos jakis pomysl?

Domyślnie

A którą wersję FF posiadasz?
    Bo Opanda (według info ze strony) obsługuje tylko FF do wersji 3.0+ (domyślam się, że ten "+" oznacza "i powyżej", ale już od kilku wersji wstecz ten plugin nie działa).

Domyślnie

7.0.1
    to co innego moge zainstalowac zeby dzialalo??

Domyślnie

olej opande, zainstaluj wtyczke o nazwie FxIF

dziala bezproblemowo z kazda wersja firefoxa

Domyślnie

Jest jeszcze Exif Viewer, ale mi zawsze najbardziej pasował ten od Opandy.

Domyślnie

Mam podobny problem jak Przemek. Tzn inny , bo mi nie chodzi o Opandę na FF, ale przy normalnym przeglądaniu własnych zdjęć na kompie. Na XP klikałem prawym i miałem na liscie pozycję View Exif/GPS/IPTC ...
    W W7 64 bit pro tej opcji nie ma. Przy instalacji program nie pyta sie prawie o nic (w odróznieniu od instalacji na XP).
    Jak "uruchomić" opandę w W7?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów