Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie ..........walka ze swiatlem.....

Jak wiemy (lub nie wiemy) ciezko jest robic zdjecia przy mocnym swietle......

To sa dwa kadry ktore jakos mi sie podobaly juz w puszce, ostatni plener, przy niekorzystnym swietle......wyszlo??

1.

2.

Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-04-2010 o 23:58 Powód: lit. ("niekozystnym")

Domyślnie

Szczerze?

To te obrazki to może i ładnie wyglądają tylko, że nie wiem co one przedstawiają
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Światło nie jest spektakularne, ale kadry są dobre.

Domyślnie

dla mnie zdjęcia są OK, ale tak jak przedmówcy.... co one przedstawiają??
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Jaskies takie normalne...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

No tak.......tam sa ruiny i wybrzeze Atlantyku......ale........ech.......hmmmmmm

Domyślnie

...spoko dobre są, woda się w żadną stronę nie przelewa i w ogóle

a na poważnie, kompozycyjnie mi się bardzo podobają, kolorystycznie i kontrastowo cokolwiek już mniej, ale wydaje mi się, że powodem jest "nieodpowiedni sprzęt do oglądania" znaczy netbook z fatalną matrycą

Domyślnie

Wg. mnie spoko, ale "z laczków mnie nie wyrwało". Drugi dla mnie naprawde dobry, układ chmur i pozycja tych ruin tworza fajną całość.

Domyślnie

Wlasnie dwojka ma smaczek ze wzgledu na kompozycje......ale moze to tylko mnie sie wydaje.....
    Swiatlo nieodpowiednie moze powodowac ze nie ma w tym nic super

Uprawnienia umieszczania postów