Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

bardzo ładne, najfajniejsze ostatnie, ale szkoda zakrytego oka
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Na wszystkich zdjeciach ulozenie rak sprawia wrazenie "na sile". Sztuczne, sztywne i jakby specjalnie eksponowane do obranego kadru. Balans tez troche lezy...
    Dziewczyna sliczna, ale tylko ostatnie zdjecie mi sie podoba (chociaz wolalbym nieco ciasniej od gory).
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Fajna seria najlepiej podobają mi się 1, 3, 5 i 6 te 2 ostatnie super zarówno kolorystycznie, kadrowo, jak i ułożenie rąk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Na wszystkich zdjeciach ulozenie rak sprawia wrazenie "na sile". Sztuczne, sztywne i jakby specjalnie eksponowane do obranego kadru. Balans tez troche lezy...
    Dziewczyna sliczna, ale tylko ostatnie zdjecie mi sie podoba (chociaz wolalbym nieco ciasniej od gory).
    Dokładnie tak. Dodam jeszcze, że na trójce ślicznie wyszła twarz (choć w stylu beauty, a nie portretowym) i gdyby nie dłonie...
    Ogólnie jednak udane prace, na pewno modelka też jest zachwycona.
    Szóstka pod kątem światła, pozy, emocji - bije na głowę resztę zdjęć i jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Tej gratuluję.

Domyślnie

ostatnie bez szmatki bylo by super...
    Novika moze bys poszukala troche innego tematu bo ostatnio tylko to na buzi masz...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Garwolin/Warszawa

Domyślnie

Ogólnie bardzo przyjemny secik, 4 wg mnie the best...
    "Nikt nie zejdzie z góry i nie powie ci, że teraz możesz wejść..."
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dziękuje wszystkim za rady, popracuje nad kolorkami i balansem bieli. Niestety sobota była "złym dniem" i niestety pogoda była do bani, humor też. Więc sesja w domku była, a nie plener jak planowałam...

Domyślnie

Mnie się podoba ten nienachalny glamour. Fajne zdjęcia.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

bardzo fajny set, modelka prezentuje się bardzo ładnie

Domyślnie

Oj Marta Marta - masz rację - sobota była do BAANI, poniedziałek zresztą też
    P35 | Zeiss ICON | Psix | D700 | S5 Pro | SZKŁA | LAMPY | OKO
    www.vapstudio.net

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów