Szukaj
Powoli wygrywasz! 2 już są
! Zapowiadają się smakowicie !
p.s. Są wszystkie! Wszystkie piękne ! Zwłaszcza 6. Z drobnych błędów - coś się ze skórą na twarzy na 2 niedobrego stało...
Ostatnio edytowane przez copyman ; 15-04-2010 o 09:00 Powód: p.s.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Ja widzę 3, wszystkie bardzo dobre
EDIT: Są wszystkie. Rewelacja. Zawsze lubiłem Twoje prace, ale tym razem przeszłaś samą siebie. Spojrzenie na ostatnim... ech
Ostatnio edytowane przez Gundrum ; 15-04-2010 o 09:01
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Śliczna modelka, jeśli chodzi o zdjęcia, podobają mi się 5,3 i 6. Delikatnie, kobieco... Nie bardzo pasuje mi druga ręka- na uchu na 4.
Oj, Marta.... pięknieMają duszę Twoje zdjęcia
Nie podchodzi mi tylko 4 - mam wrażenie, że przepalony czerwony kanał i ta odcięta łapka. Poza tym rewelacja![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Robią wrażenie!Jedynie piątka jakoś mniej mi 'podchodzi", ale generalnie świetne fotografie !
Ciekawe kadry, fajne zdjęcia. Ogolnie sesja przyjemna w odbiorze![]()
Użyszkodnik Nikona
Kadry ok, Modelina ok, co mi nie pasuje?? Cienie które poszły w zieleń, bardzo możliwe że to mój monitor w pracy tak to wyświetla. Jeśli nikt inny tego odcienia zieleni nie widzi, to nia ma o czym mówić (mam kiepskiego LCDka).
Jedynka kadrowo to bajzel jak dla mnie , duzo wlosow , ciut modelki i poziom dodatkowo zakloca odbior. Reszta o wiele lepiej , 3 jak dla mnie najlepsza.
Skontaktuj się z nami