Szukaj
Świetne![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Dla mnie kadr jest wyśmienity, przeszkadza mi jedynie przeostrzenie (przy kompresji każdy może mieć z tym problem) i sterylność - jałowość tego zdjęcia (ani jednego zamazu morza).Czyżby morze było aż tak spokojne?
Dziekuje za mile slowa. I napisze tylko taki klebek mysli: Myslalem o kwadracie ale stwierdzilem ,ze w panoramce chyba bedzie mi bardziej wygodniejMyslalem o czarno-bieli ale poprostu nie umiem
Macku a zainspirowaly mnie twoje zdjecia ksiezyca nad morzem ktore wygladalo jak w dzien. Podobaja mi sie twoje prace. Moze jescze jakies zrobie w tym kierunku, sam nie wiem.
Pozdrawiam.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Rewelacyjna praca Seba! Nic dodac nic ująć ...pieknie!
swietne zdjecie latarni
Dobre zdjęcie, ładny kadr, tonacja i to światełko latarni.
Pozdro. Wojtek
Wszystko co napisano do tej pory to prawda. Bardzo fajne światełko (szczególnie latarni), ciekawa tonacja i podział 50/50 w tym przypadku jak najbardziej pasuje.
Co mi się jeszcze bardzo podoba, to zestaw dwóch rodzajów wody - zmemłanej i zmarszczonej w tych ala basenikach. Także 2 w 1. I wszyscy będą zadowoleni.
Jedyne co, to lekko wcisnąłbym prawą stronę do środka, albo występlował ten maszt, bo moim zdaniem zwraca na siebie uwagę.
Ale praca inna i bardzo fajnie - podoba się.
Bombowe - tonacja zaiste inna, ale klimat i kadr extra
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Skontaktuj się z nami