Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: The Unforgiven

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    Seba śmiało możesz podążać tą ścieżką!
    Nic z wymienionych wyżej rzeczy przez ciebie mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, jest GIT!
    Ładna tonacja, ładny podział, świetnie dobrana ekspozycja
    Ja się zgadzam z Kolegą i dodam tylko... "opad szczeny"
    błystki, puszka i wydmuszki

Domyślnie

Świetne
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Dla mnie kadr jest wyśmienity, przeszkadza mi jedynie przeostrzenie (przy kompresji każdy może mieć z tym problem) i sterylność - jałowość tego zdjęcia (ani jednego zamazu morza).Czyżby morze było aż tak spokojne?

Domyślnie

Dziekuje za mile slowa. I napisze tylko taki klebek mysli: Myslalem o kwadracie ale stwierdzilem ,ze w panoramce chyba bedzie mi bardziej wygodniej Myslalem o czarno-bieli ale poprostu nie umiem Macku a zainspirowaly mnie twoje zdjecia ksiezyca nad morzem ktore wygladalo jak w dzien. Podobaja mi sie twoje prace. Moze jescze jakies zrobie w tym kierunku, sam nie wiem.

Pozdrawiam.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Rewelacyjna praca Seba! Nic dodac nic ująć ...pieknie!

Domyślnie

Mnie się podoba,ładnie jest.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dobre zdjęcie, ładny kadr, tonacja i to światełko latarni .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Wszystko co napisano do tej pory to prawda. Bardzo fajne światełko (szczególnie latarni), ciekawa tonacja i podział 50/50 w tym przypadku jak najbardziej pasuje.
    Co mi się jeszcze bardzo podoba, to zestaw dwóch rodzajów wody - zmemłanej i zmarszczonej w tych ala basenikach . Także 2 w 1. I wszyscy będą zadowoleni.
    Jedyne co, to lekko wcisnąłbym prawą stronę do środka, albo występlował ten maszt, bo moim zdaniem zwraca na siebie uwagę .
    Ale praca inna i bardzo fajnie - podoba się .

Domyślnie

Bombowe - tonacja zaiste inna, ale klimat i kadr extra
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów